aldatan erkek nasıl anlaşılır ne ele verir?

yani şöyleyse, ya da şunu yapıyorsa kesin aldatıyordur dediğiniz ne var süslüler?

1. Bence hepsi için ipuclari farklidir süslü ya bir açık vermiyorsa mesajlar, ortadan kaybolmalar, laf yuvarlamalar vs. Ama yine de şöyle benim gozlemimde aldatmaya devam edip yenisiyle yola devam etmeyen yani sevgilisiyle kalmaya kararlı olan karşısındaki de akıllı biriyse anlayabilitesi varsa ya da iliskiyi salmadıysa hani sevgilisine de verdiği yine bir değer varsa vicdan yapiyorlar biraz belki oradan anlaşılir. Mesela keyifsiz bi süreçtesiniz ilgilenmiyor canı sıkkın vs diye düşünüyorsunuz ya da araniz limoni diyelim büyük bir sey yok ama..sonra bir anda böyle pozitif haller aniden yükselişe geçtiniz ilişki olarak canım cicim orada bir tık sorgulamakta fayda var acaba cidden morali bozuktu da mı topladı arada sizin kaçırdığınız bir olay mı yaşandı o mu böyle kafasıni topladı yeniden ilişkiye mi döndürdü onu biraz vicdanla.

18 ekim 2022 21:58

2. Telefonu gizlemesi tabii ki her şey orada depolanıyor. Ama bu paranoya ile yaşanmaz süslü yapıyorsa kendi ayıbı zaten ama soğukkanlı olup delil toplayıp suratına çarpmakta fayda var bu piçlerin

18 ekim 2022 22:03

3. Aldatıldığım için ilişkimi bitirdim, bir değil birçok kız olduğunu öğrendim.

Mesajlarıma anında dönüş yapıyordu, çok sık görüntülü konuşuyorduk hatta görüntülü konuşma isteğimi hiçbir zaman geri çevirmedi. Laf yuvarlamalar demiş A1, bu tarz şeyler de yoktu.

Öncelikle telefonla çok çok çok vakit geçiren biriydi, tabi ki şifresi vardı ve kimseye vermezdi telefonunu.

Instagram, Twitter, tiktok gibi birçok sosyal mecrayi kullanırdı ama asla gönderi paylaşması, son paylaştığı gonderi bir yıl öncesine aitti hatta öyle söyleyeyim. Ama bu platformlardan kızlari bulup onlarla flört ederek işi cinsellige götürmeye çalışıyormuş onun bir anlık hatası sayesinde fark ettim bunu.

18 ekim 2022 22:18

4. Durup dururken çiçek hediye alan e***k aldatıyor derler.

18 ekim 2022 22:19

5. Cinsel performansı kötü ya da vasatken birden iyileştiyse aldatıyodur derler.

Bakımına dış görünüşüne daha çok dikkat eder olur.

Daha önce yapmadığı türden jestler yapabilir, üstteki anonimin de söylediği üzere vicdan yapma durumu...

Yalnız olduğunu düşündüğü zamanlarda birden sizi gördüğünde panik olur. Haberi olmadan onu izlediğinizde ya da beklenmedik anda yanına gittiğinizde tedirginliğini hissedersiniz.

Tabii bunlar daha çok uzun ve oturmuş ilişkiler için geçerli.

18 ekim 2022 23:07

6. genel olarak sizi hayatından çıkartmaya baslamasiyla, çift degil de yalniz gibi yaşamaya başlaması. bunlardan herhangi biri olabilir.

1) arkadaşlarla daha fazla vakit geçirmeye başlamak ve ortak olmayan arkadas grubu bulusmalarina sizi götürmek istememesi

2) sosyal medyada geçirilen zamanın artmasi

3) genel olarak ortak yapılan aktivitelerin, zamanın herhangi bir bahane ile (is güç vs) azalması.

Onemli olan buluşunca size gösterdiği yalandan ilgiye kanmamak. Millet icinde Gözümün içine bakıyordu, yanyanayken beni sevdiğini soyluyordu'ya falan inanmamak. Genel olarak, bahane bulmadan degerlendirmek

19 ekim 2022 07:01