aldatan olmak mı,aldatılan olmak mı?

hangisini seçersiniz kızlar? hangisi daha az kötü?

1. İkisinin kötülük ve iğrençlik derecesi aynı. Aynı eylem çünkü. Size yapılınca, başkasına yapıldığından daha kötü olmuyor. Karaktersizlik, karaktersizliktir.

26 aralık 2020 23:58

2. Aldatıldım ve resmen acıdan ölüyor gibi hissettim ama eğer aldatsaydım da vicdan azabından ölürdüm. Aldatılmanın acısı geçti ama sanırım aldatan olsaydım hayatım boyunca o vicdan azabı içimden gitmezdi. aldatmak rezilliğin en üst noktası bu yüzden asla aldatan kişi olmam

27 aralık 2020 00:04

3. Aldatan olmak isterdim. O zaman empati yoksunu karaktersiz bi pislik olacağım icin vicdan azabı da çekmez yoluma bakardım. Tam bu dünya şartlarına uygun biri olurdum iste.

27 aralık 2020 00:08

4. aldatan olma psikolojisiyle başa çıkamam. şerefimle aldatılırım daha iyi.

27 aralık 2020 01:01

5. Biri irade gerektiren biri de irade dışı bir durum. Iradem dahilinde olan şeyi seçerim tabiki.

27 aralık 2020 12:17

6. aldatılan olunca toparlayamam ve sürekli kendimi kıyaslarım özgüvenim de bir daha yerine gelmez. erkekler de buna değmez zaten o yüzden aldatan olmak tabi ki. hem de aldattığım için güçlü hissederim, acı çektirdiğim için ve karşımdaki kişi de benden soğumak yerine tam tersi gözünde daha karizmatik olurum beni daha çok sever. bu hep böyle oldu ve de böyle olacak.

kadınlar vicdan yapıyor boşuna her şeyde suçlanan taraf oldukları için ahlaksız görülürüm, o.pu derler korkusuyla yapmıyorlar erkeklerde bu korku olmadıkları için yapıyorlar rahat rahat. şerefsiz gibi yazdım ama yazdıklarımın daha derin bir anlamı var düşünürseniz. aldatılınca o kaybetti, onun şerefsizliği diye düşünüp kendinizi rahatlatıyorsunuz ama o kaybetmedi o kazandı. kızların sevgisini,ilgisini elinde tuttu gününü gün etti, cinsel ve manevi ihtiyaçlarını doya doya karşıladı üzerine de muhtemelen esas sevgilisi veya eşi olan kız iki üç hafta ağladıktan sonra barıştılar ve adam her işten karlı çıktı her şeyi yanına kaldı. kızın ise özgüveni zedelendi ve içinde hep bir kendini beğendirme arzusu oldu kendini hep eksik hissedecek ve kıyaslayacak. iki gündür yüzümü asıyorum hala fark etmedi kızlar diye burada gelip soru açacak, pasif agresif tepkiler gösterip karşı taraftan bunu anlamasını bekleyecek. adamın telefon geçmişini kurcalayacak mesajlarını görecek bunlar ne anlama geliyor diye soracak. burada bana ahlaksız diyecekler, demek kadınlar böyle düşünüyor o zaman ben istediğimi yaparım aaabi zaten bu kadınlar bencil ve çıkarcı diyip kendi yaptıklarını aklayacaklar. çünkü böyle. kadınlar suçlanma ayıplanma kültürü ve korkuyla yaşarken erkekler bahane ve cevap buluyorlar ve doğuştan haklı olduklarına inanıyorlar. ben sizin iyiliğiniz için konuşuyorum. yoksa ne aldatmak ne de aldatılmak. sadece aptal olmayın kör olmayın istiyorum.

27 aralık 2020 18:52