almanya’daki süslüler acil bir sorum var ?

mannheimdan trenle frankfurt havaalanına gelmem lazım. tren direk havaalanına geliyor mu ? trenden indikten sonra checkin noktasında olmam kaç dk sürer sizce yanımda küçük çocuk olacak

tarih
    oy (güzelinden)

1. yapay zekaya sor bence şaka yapmıyorum

22 mart 17:48

2. Direkt giden tren de var ama her saat degil. Bakmaniz lazim uygulamadan. Aktarmali olan da var yani. Bir de trenlerin gecikip gecikmeyecegi de belli olmaz. Bayagi bir buffer koyun araya.

Trenden indikten sonra check ine gitmek aslinda maks 10dk surer ama sira olup olmamasi cok onemli.

22 mart 20:05

3. Teşekkürler süslüler

22 mart 20:22

4. Ice ile gidebilirsiniz. Direkt frankfurt havalimanında istasyonda iniyorsunuz. Google da aratın bulursunuz

22 mart 20:27

5. Pegasusla ucacaksaniz terminal 2ye gecmeniz gerekir, havaray ya da otobus var daha uzun surebilir. Ucaginizin terminalini kontrol edin

22 mart 20:41

6. Süslü evet db uygulamasında ice da yer var görünüyor onu alıcam. Trenden direk flughafenda mı iniyorum yoksa başka bi yerde bırakıyor ordan otobüsle vs. geçmem mi gerekiyor diye sormak istemiştim. Teşekkürler cevaplarınız için

22 mart 20:42

7. Anonim 4 süslü teşekkürler yani trenden indikten sonra terminale göre sürem değişir anladığım  kadarıyla

22 mart 20:44

8. Anonim 4 süslü biletim sun express. Terminale bilet alırken nerden görüyorum tam olarak

22 mart 20:46

9. Google'a yazınca çıkıyor süslü. Sun express terminal 1de, tren istasyonu da terminal 1de. 10 dk sürer. çocukla yarım saat planla.

22 mart 21:16

10. Anonim5 teşekkürler süslü