almanyadan gelirken mutlaka al dediğiniz abur cubur çikolata nedir kızlar?

abur cuburla çok aram yok saçma sapan şeyler almak istemiyorum. bak bunu mutlaka al çok lezzetli dediğiniz neler var? ayrıca yiyecek dışı tavsiyelerede açığım 🫶🏻

1. Bence nussknacker çikolata, almanya'dan gelen akrabaların getirdiği klasik abur cubur :) küçükken çok severdim hala da seviyorum

5 nisan 2023 12:50

2. ben hanuta gofretlere bayılıyorum

5 nisan 2023 12:58

3. edeka'dan holunderblüten siyrup al mutlaka ve bana teşekkür et...

5 nisan 2023 14:34

4. Süslü tam olarak nedir bu şurup ve ne için kullanılır?

(yazar: holyhetf)

5 nisan 2023 15:22

5. süslüm pardon ya görmemişim. bu mürver çiçeği şurubu olarak geçiyor. aslında yapımı çok kolay ve çok da faydalı. ben erasmus yaparken ormandan toplayıp yapmışlığım bile var. içeceklere koyuluyor bu şurup. en güzel buz gibi soğuk su ve sodaya yakışıyor. ölçüsünü kendin ayarlayarak sana uygun tadı bulabilirsin 1 büyük bardağa 2-3 kaşık civarı koyuyordum ben. hafif mayhoş bir tadı vardı. hatta monin markasının falan da var türkiyede de var ama biraz pahalı. benim hep tükettiğim buydu (link: https://www.supermarktcheck.de/product/216382-muehlhaeuser-holunderblueten-sirup link) kesinlikle tavsiye ediyorum hem sağlıklı hem çok lezzetli bir şey. bir de aklıma gelmişken yine edekada teekanne markası var. (gizlinot: klavyede umlaut olmadığından yazamadım) o markanın sahne-karamel ve rooibos vanilla çayları var onları da çok tavsiye ederim başka danışmak istediğin şeyler olursa mesaj kutumu morartabilirsin <3

5 nisan 2023 22:43

6. tony's caramel sea salt'ı çok seviyoruz biz ailecek. macrocenter'a da geldi şimdi ama çok pahalı burda almanyada daha uygun. tavsiye ederim.

5 nisan 2023 23:13

7. Tatlı tuzlu bir arada seviyorsanız choceur salted pretzel alın müthiş bir şey

6 nisan 2023 09:22