ameliyat dışında meme büyütme yolu var mı yahu?

75a bazen kalıba göre 70a olan memelerime kafayı takmış durumdayım :( (yaş26)

1. Hormon ilaclari ve igneleri var ama bir suru de yan etkileri var tabii asla tavsiye etmem.

3 temmuz 2019 11:32

2. 170 boy 55 kilodayım süslü, biraz hem ekmeğim bütün olsun hem karnım tok olsun durumu var maalesef, kilo almaktan da bel bölgemden dolayı korkuyorum :(

3 temmuz 2019 11:33

3. 1) kilo almak. Eğer aynı zamanda egzersiz yaparsanız belinizi ince tutup sadece meme ve basen de büyütebilirsiniz

2)östrojen içeren besinler tüketmek. Bunu araştırabilirsiniz ama bence en etkili olanlar ada çayı ve keten tohumu

3)bir krem ile düzenli masaj yapmak. Bunu da yine araştırarak masaj şekillerini öğrenebilirsiniz. Normal bir nemlendirici kullanmanız yeterli

3 temmuz 2019 11:55

4. bence hormonlarinizla cok oynamayin buyutmek icin suslu. fazla ostrojenin yarardan cok zarari olabilir vucudunuza.

3 temmuz 2019 12:34

5. yağ dolgusu vücudun başka yerinden popodan falan alıp enjekte ediyorlar

3 temmuz 2019 13:32

6. meme altındaki kasları geliştirebilirsin, göğüslerin büyümese de daha dik ve büyük gözükür. ama baya spor yapman lazım. göğüs kası yapmak kolay değil. bir de tabi vücut yağ oranını spor yapıcam diye düşürürsen,- yanlış şekilde spor yaparsan- memelerin küçülebilir

3 temmuz 2019 18:43