anal seks hakkındaki deneyimleriniz düşünceleriniz?

süslülerim merhaba. 7 yıllık bi ilişkim var ve anal seks denemek istiyoruz fakat biraz korkuyorum. deneyimlerinizi düşüncelerinizi paylaşıp yardımcı olur musunuz?

1. ben yalnızca rahatlayacak kadar alkol aldım. öncesinde uzun uzun seviştik, partnerim bol kayganlaştırıcı ile parmaklarıyla alıştırdı. kontrolün tamamen bende olduğunu, en ufak tedirginliğimde bitireceğimizi bildiğim için çok rahattım. ilk girişte canım yandı, sevgilim üzülüp çekmek istedi ama ''dur, ben alışınca kendim yapacağım'' dedim ve doggy'deyken yavaş yavaş geriye gelerek aldım. ha bir de kondom kullandık, bir kız arkadaşım nasıl enfeksiyon olduğunu anlatınca özellikle çok dikkat ettik korunmaya.

düşünce olarak da ben zaten mastürbasyon ya da seks sırasında o bölgeden çok zevk alıyordum, tam tahmin ettiğim gibi anal seksten de hoşlandım. bir de hem bir ilkimizi paylaştığımız için böyle hoş bir his oldu hem de konseptin kendisi çok ateşli geldi yani psikolojik olarak da çok uyardı beni.

10 kasım 2020 22:48

2. a1 uzun uzun açıklamışsın çok teşekkür ederim. tabiki ortam ve karşı tarafın yaklaşımı çok çok önemli. dediklerini dikkate alıp düşüneceğim 🌸

10 kasım 2020 22:57

3. a2 7 senelik bir ilişkimiz var şu zamana kadar isteğim dışında hiçbir şey yaşanmadı ve yaşanmayacağını da çok iyi biliyorum. bahsettiğin olay gerçekten çok üzücü kesinlikle öyle bir durumun içinde olmak istemem.

10 kasım 2020 22:59

4. Düşüncelerim olumsuz. Mikro yırtıklar/çatlaklar anal bölgede ciddi enfeksiyon oluşturabilir. Diğer olası sağlık sorunlarını da hepimiz biliyoruz. Ayrıca pek çekici gelmiyor, hatta biraz manasız dnshshshd neden olsun ki diyordum yani.

10 kasım 2020 23:05

5. Bir de bunu isteyen erkek beni biraz rahatsız eder ya :/ bunu demeyi unutmuşum.

10 kasım 2020 23:14

6. a4 bende çok manasız buluyodum açıkçası ama meraktan sanırım. erkek arkadaşım çok olumlu bakmıyodu isteyen bendim okuduklarımdan sonra kararım fazlasıyla değişti.

10 kasım 2020 23:21

7. a5 çok geçmiş olsun büyük şanssızlık olmuş geçmesine çok sevindim.

10 kasım 2020 23:23

8. Analdan zevk alma olayı insana göre değişiyor. Kimisi gerçekten zevk aliyor özellikle erkek için O darlık hissi etkileyici. Kadın da kendini rahat hissederse zevk alabilir bu tamamen istemek ve rahatlıkla alakalı. erkeklere mesela prostat masajı yaparsanız penisine hic değmeden bosaltabilirsiniz ve çok zevk alır.

10 kasım 2020 23:38

9. Araya kayniyorum ama lavman mi yaptiniz temizlik acisindan

11 kasım 2020 01:15

10. bunu isteyen erkekler değil sadece, ben kadın olarak seviyorum, fikri beni heyecanlandırıyor. yapmak isteyene de tavsiyem tuvaletinizi saatler öncesinde yapmış olmalısınız, kontrol sizde olsun ve yavaş hareket edin, kayganlaştırıcı kullanın.

11 kasım 2020 01:21