anneler! oto koltugu 360 derece donmeli mi donmemeli mi?

iste butun mesele bu!

1. Dönmesine gerek yok. 0-13kg koltuk ters  takılıyor, mecburen üst kategoriye geçiyorsunuz sonra düz.

10 mayıs 2022 18:57

2. One bakarken sol tarafa kendinize dondurebilirsiniz mesela. Gerekli mi gerekli degil sanirim.

10 mayıs 2022 19:04

3. Tamam evet haklisiniz düşününce mantiksiz. Peki bana onerebileceginiz kullanip memnun oldugunuz var mi mumkunse uygun fiyatli?

10 mayıs 2022 20:25

4. Neden sinirlisin peki

10 mayıs 2022 22:17

5. Sinirli degilim :) sinirli diye dusunursen evet oyle gorunuyor. Dusunme sinirli degilim. Bir model begendim ama 2200. Fazla geldi fiyati fikir istedim.

10 mayıs 2022 22:52

6. Bence kesinlikle dönmeli,cocugu oturturken büyük rahatlık beliniz icin ayrıca yolda giderken de arka koltukta kendinize dogru cevirip yemek yedirebiliyor,oyalayabiliyorsunuz bizim oto koltugumuz 4 yaşa kadar kullanılabiliyor oldugu icin uzun süre de kullandık

11 mayıs 2022 00:23

7. Süslü oturturken ve kaldırırken büyük rahatlık olur dönenler. Bizimki 360 derece dönmüyor ama milletin yorumlarda oturturken rahat oluyor 360 demesini çok iyi anlıyorum şimdi. Özellikle alırken daha zor. Bebek ve anne konforu için kesinlikle 360 derece dönen. Tabi maddi durumunuz izin veriyorsa.

11 mayıs 2022 01:28

8. Aa hic oyle dusunmedim 2.el.buldum gereksiz dediler diye sildim.

11 mayıs 2022 07:40