annemin çok güzel olması ve babama çektiğim için çirkin olmam moralimi çok bozuyor. var mı benim gibi olan?

biliorum kızıp laf atan çok olacak ama dertleşesim var. annemin güzel hiç bir genini almamışım. annem ve kızkardeşleri gerçekten çok güzeller. inci gibi diş, güzel saçlar, küçük burun ve yüz hatları, kolay kırışmayan bir yüz vs. hakikaten güzeller. keza kuzenlerimde öyle. velakin ben tamamen babama çekmişim annemin tam tersiyim.kel denebilecek seviyede alnım, kocaman düşük burnum, çarpık dişlerim, üstüne kıllı vücut annemin resmen zıttıyım ya. bu beni çok sinir ediyor. 48 yaşında olan annemin tırnağı olamam şu halimle. çok ciddi söylüyorum. bir insan hiç mi annesine benzemez? daha doğrusu olumlu bir özelliğini almaz? resmen gölgesindeyim. annemin yaş almasına ve genç olmama rağmen. annemden sadece olumsuz şeyler almışım o da seyrek kaş ve kısa pirmik. gür kaş ve uzun kirpik de baba tarafımda var allah kahretmesin. ya sinir bozucu bir şey bu. var mı annesi kendisinden güzel olan ve buna bozulan? yemin ederim hitlerlik yapacam allah aşkına güzeller çirkinlerle evlenip genlerini gerçekten de bozmasın. velev ki oldu bari doğacak çocukları erkek olsun kız olmasın.

1. ahahha çok güldüm bizde de tam tersi babam sarışın yeşil gözlü uzun boylu ben kısa boylu esmer kahverengi gözlü olan anneme çok benziyorum

8 şubat 2021 21:43

2. Hahahahha. Çok tatlısın süslü.

Benim annemle babamın ikisi de orantılı yüze sahip ben de kardeşlerim de ortalamanın üstündeyiz. Ama bizde de boy sıkıntısı var. Ben de diyorum ki kısalar uzunlarla evlensin :p

8 şubat 2021 21:45

3. Benimde annem benden cok daha güzel ama buna sinir olmuyorum sorgulamiyorum da neden onun gibi degilim diye

8 şubat 2021 21:45

4. bizde de öyle. anneme çok özenirdim niye onun gibi değilim diye üzülürdüm. baba tarafımdan olumsuz şeyler gelmiş hep, olumlu bir boy var.

8 şubat 2021 21:48

5. benim sinirimi bozuyor valla. biri ile karşılaşır karşılaşmaz ilk anneme dikkat ediyorlar "aaaa annene hiç benzemiyorsun. ne hoş kadın" diye. iyi allah razı olsun da keşke benzeseymişim. dış görünüşümü beğenmiyor, epey de bir uğra veriyorum. anneme çekmiş olsaydım en azından bu hoşnutsuzluğum olmazdı :( güzellik önemli ve güzel bir şey. annem şu yaşında bile iltifattan mahrum değilken ben maalesef mahrumum. babamın genlerine...allah verede sağlık konusunda anneme çekmiş olayım. baba tarafım o konuda da sıkıntılı

8 şubat 2021 21:50

6. Aa seren Serengil. O da aynı dertten muzdarip.

8 şubat 2021 21:57

7. Yemin ederim çirkinlik yaratan genler hep baskın skksmsös annem bembeyaz tenli be kılsız, ben esmer ve kıllıyım. Babama çekmişim. İbrahim Tatlıses’in çocuklarına bakın çirkinlik geninin ne kadar baskın olduğunu anlarsınız bütün çocukları kendisine benziyor annelerinden bağımsız olarak 💔

8 şubat 2021 22:04

8. keşke olaydı :/ burnumu yaptırır, ortodonti tedavisini geçe bırakmazdım.

güzel kadınlar hep zenginlerle evlenir yargısını tek başına terse düz ediyor annem :D zamanında annemi baya varlıklı insanlar istemiş de annem babama aşık diye illa ona varacağım demiş. babam bir erkek olarak çirkin karizmasına sahip aslında. özellikleri ona yakışıyor da bana yakışmıyor :/

8 şubat 2021 22:07

9. anon 9 sanırım :( ya o kıl mevzusunda ben de çok sıkıntılıyım ya. annemin neredeyse bacağında bile yokken maşallah benim göz akımdan çıkacak neredeyse. tıpkı babam :(

8 şubat 2021 22:08

10. süslü, ben de bazı konularda talihsiz olmuşum, önceleri üzülüyordum ama şimdi aklıma bile gelmiyor.

bakımlı ve tarz sahibi olmanın çekici hale getiremeyeceği bir insan yok. aslında güzel bulduğumuz birçok insan standart güzellik kalıplarının dışında yüz ve vücuda sahip.

kendi vücudunu ve yüzünü tanımaya çalış, tipini en iyi gösteren kıyafet kalıplarını ve yüzünü en güzel gösteren makyajı bulmaya çalış. zamanla tarzını oturtursun. çok çok rahatsız olduğun bir konu olursa da ilerde tıbbi müdahale yaptırırsın.

saçlarının her zaman temiz ve güzelce şekillendirilmiş olmasına ve kıyafetlerinin uyumlu, temiz ve ütülü olmasına özen göster. bunlar insanı 1 değil 10 puan çekici yapıyor. gerisi zamanla oturur zaten.

8 şubat 2021 22:08