anneniz size bebeğim bitanem tatlım aşkım vs gibi şeylerle seslenir mi ?

mesela anne dediğinizde efendim aşkım demesi gibi. diyorsa şayet hoşunuza gidiyor mu demiyorsa eğer desin ister miydiniz ya da ne desin isterdiniz

1. aşkım demiyor, çocukken nadiren bitanem derdi artık onu da demiyor. daha çok "güzel kızım, kuzum, annecim, annem" falan diyor veya ismimden türettiği bazı tatlı isimlerle sesleniyor. aşkım demesini istemezdim bu laftan hoşlanmıyorum nedense, kocama bile aşkım demiyorum ben.  hele koca koca kadınların herkesle aşkımlı maşkımlı konuşması iyice tiksindiriyo beni

18 ağustos 2024 23:42

2. Arkadaşımla annesi birbirine şekerim bebiş vs diyor. Bizim hiç böyle hitaplarımız yok. İlk duyduğumda çok garip gelmişti sonra hoşuma gittiğini fark ettim. Böyle bir ilişkimiz olsun isterdim

18 ağustos 2024 23:42

3. A1'de görünce hatırladım. Annem, annecim diyen anneleri görünce de çok hoşuma gidiyor keşke benimki de öyle dese diyorum

18 ağustos 2024 23:43

4. Annem sadece ismimle sesleniyor ama ben kızıma her şeyi diyorum. Daha bebek belki onun etkisi de vardır

18 ağustos 2024 23:43

5. annem annecim diyor bana galiba en cok. canim tatlim falan da diyordur da genelde annecim, annem, kizim falan diyor. babam da tatlim veya canim der hep. ikisinden de askim hic duymadim bana karsi ama en yakin arkadasimin annesi de babasi da askim diyorlar arkadasima.

simdi askim dese ikisi de garip gelir mesela ama herhalde alisik olmadigim icindir, annecim falan daha iyi ve guvende?? hissettiriyor. ama hepsi cok guzel sevgi sozcukleri sonucta

18 ağustos 2024 23:45

6. Aşkım pedagojik açıdan pek doğru bir ifade değil ama kedime aşkım diyorum inşallah ilerde çocuğuma da demem fhhfjd Annem de yavrum kızım der

18 ağustos 2024 23:47

7. Annem hitap olarak bazen aşkım diyor ama genelde fıstığım, bebisim, bebeğim, annecim diyor. Ben bir sorun görmüyorum, hoşlanıyorum hitap biciminden

19 ağustos 2024 00:05

8. Annem bana çiçeğim der güzel kızım bitanem gibi tatlış sözlerle hitap eder.nadiren adımı söyler.adımla seslenirse kesin kötü bişi olmuştur.mesela ilaç getirmem için seslenirse kesin ismimi söyler.ya da evde yapamadığı bişi olunca kesin adımla çağırır.aşkım da der arada.eskiden böyle sözler demezdi.25ten sonra arttı. :)) mesela ben annemde kırçiçeğim diye kayıtlıyımdır.annem bende annemm prensesim diye kayıtlıdır.

19 ağustos 2024 00:05

9. Benimki bana genelde 'sus çingene' der. Zira fikrimi beyan etmemden hiç hoşlanmaz çünkü tövbe haşa en doğrusunu hep kendi bilir.

19 ağustos 2024 00:33

10. Hanım hanım bunlay benim yavyularım diyor skdkfjf