apartmanınızda teras/balkonda mangal yapan var mı?

adanada çok sık yapılan bir şeymiş. başka şehirlerde de oluyor mu ?

1. Teraslı evim var ve evet yapıyorum. Hatta teraslı olmasını sırf bu yüzden istedik

31 temmuz 2021 13:59

2. Hangi şehirdesin süslü? Cevap verenler şehir de yazarsa çok sevinirim

31 temmuz 2021 14:01

3. Doğma büyüme adanalıyım, burada gayet normal

31 temmuz 2021 14:02

4.  gaziantepliyim gaziantepte de cok yaygindir

31 temmuz 2021 14:03

5. İstanbul’dayım bireysel olarak balkonlarımızda nargile içmek  ve mangal yapmak yasak. Ancak ortak kullanımda olan terasa yönetim 8-10 tane barbekü tarzında birşeyler yaptırdı kapalı bi sistem ama tam adını bilmiyorum. Burada mangal yapılabiliyor

31 temmuz 2021 14:03

6. Ankara Eryaman da oturduğumuz sitenin balkonunda balkon şöminesi bile vardı, insanlar mangal yapsın diye. Yapılmasına karşı değilim, komşum yaptığında da rahatsız olmam.

31 temmuz 2021 14:05

7. Şehirleri suriyeli ve afganlarla doldurmak uygun, ormanın içinde çevreyi kirleterek atletli dayıların yiyip içip mangal yakması uygun, göt göte evlerde 70 metrekareye sığışmak uygun, sokak düğünleri, bas bas korna çalarak kro gelin almalar uygun, seyyar sokak satıcıları uygun, gecenin bi yarısı caddelerde kavgalar uygun, sokaklarda salak çocuk sesleri de uygun.  ama balkonda/ terasta 1 kilo et pişirmek şehir hayatına uygun değil? sanki bana new yorkta yaşıyolar hahahaah

31 temmuz 2021 14:06

8. Otursunlar çocuk istismarından, ekonomiden falan rahatsız olsunlar. Ben milletin et kokusundan rahatsız olmuyorum. Her boktan nefret edip, milleti ayrıştırıp üstten üstten baktığınız için bu haldeyiz zaten. Çakma elitistler

31 temmuz 2021 14:15

9. Ankara, yilda belki 2 kez. Apartmanda surekli her hafta olan bir sey olsa kendim de sikayet ederim.

31 temmuz 2021 14:16

10. Teras bu arada balkon degil, bu katta 2 daire var sadece.

31 temmuz 2021 14:17