apartmanda sürekli olarak mendil vs gibi eşyalarını çöp olarak atan biri ne ile tehdit edilebilir?

ilk olarak istanbul’un güzel bir semtinde oturuyorum ev kiraları en az 4 bin 5binden başlıyor doğduğumdan beri de bu apartmandayım. fakat sürekli olarak asıl komşularımız evlerini kiraya verip gittiği için abuk subuk tiplerle muhattap oluyoruz. apartmanda sürekli çöpünü atan biri var sürekli mendil atıyor çocuk desek öyle çöp atacak kadar büyük çocuk yok apartmanda hepsi bebek normalde kendi kendilerine yürüyemezler bile. apartman görevlisiyle konuştum bende farkındayım sürekli topluyorum şikayet ettim anlamıyor o kişi dedi. kim olduğunu da söylemedi şöyle bir gözü korksun diye apartman girişine yazı yazıcam şimdi. bu durum devam ederse x kuruma/her neyse şikayet edilecek gibi bir şey yazabilir miyim? böyle çöp atmak için bir kural veya apartmandaki kişiyi şikayet için bir platform var mı? en azından yapmaya korkar. kim olduğunu bilsem o çöplerini kapısının önüne bırakıcam artık o kadar tepem attı ama apartman görevlisi söylemedi bana

1. guvenlik kamerasindan çöp atarkenki goruntusunu çekin ve binanin en bilinen yerine resmi cevremizi temiz tutalim diye altina yazıp asın rezil edin bir daha yapmaz

14 ağustos 2020 09:54

2. Yönetici neredeyse 80 yaşında ve pek ilgili değil maalesef daha önce bir çok şeyi şikayet ettim ama hep kendim çözmek zorunda kaldım. İkinci süslü şöyle ki benim lokasyonum kuzeye bakıyor kim atıyorsa o da ya benim üst katıp ya onun üstü ya da en üst yani tam nereden onu kestiremiyorum. Çekmem için bütün gün bahçede bekleyip bakmam lazım ama yapıcam sanırım bunu da. İlk önce bir yazıyla uyarayım diyorum kuzey cephesi diye yazıcam en azından kim olduğu anlaşılır diye korkup atmayabilir bir daha.

14 ağustos 2020 09:57

3. Bir de bahçede biri otururken yapamıyor. Özellikle bakıp kimse yokken yapıyor sanırım. Benim üst katımda bir adam oturuyor ev kendinin biraz arıza biri telefonda birilerine bağırıp duruyor ama çöp atacağını sanmıyorum. Onun üstünde öğrenciler varmış onlardan şüpheleniyorum işte. Onların üstünde de öğretmen bir kız var herhalde öğretmende yapmaz bunu ama onunda süreekli olarak çamaşırları düşüyor artık fenalık geldi. Yani tespit etmeye çalışıyorum en mantıklı öğrenciler geliyor bana iftirada atmak istemem

14 ağustos 2020 09:59

4. Çok yazdım arka arkaya ama,  tamam bana bir şey olmuyor ama apartman görevlisine yazık kismenin keyfi attığı çöpü toplamak zorunda değil bu adam. Terbiyesizlik bu resmen bir de sesimizi çıkarmazsak bu yakında kendini atacak diye korkuyorum abarttı çünkü. Karşılık verilmezse iyice cozutacak

14 ağustos 2020 10:02

5. Her gün oluyor mu yoksa arada bir mi? Her günse bahçede pusuya yatıp beklemekten başka çare yok ama öteki türlü bulmanız zor olacaktır

14 ağustos 2020 10:40

6. Her gün atıyor hemen hemen süslü dediğiniz gibi bahçede pusuya yatıcam. Şimdi yarın şehirdışına çıkıyorum ama yazıyı apartmana yazıcam. Bakalım gelince bir şey değişmezse bahçede oturacağım 9 dan akşam 6-7ye kadar bilgisayarımı alıp çalışırım.

14 ağustos 2020 10:43

7. Kiraların 4-5 binden başladığı bir apartmanda tek başına yaşayan bir öğretmen mi..... tüm maaşı olduğu gibi kiraya ödüyor galiba

14 ağustos 2020 10:44

8. Bizim de üst komşu en üst katta oturmasına rağmen bizim camın önündeki kırıntıları kendinin silkelemediğini iddia ederdi. Camın önüne sandalye koyup manyak gibi bekledim o gün tam silkelerken çıktım ki utansın diye, kafama geldi tüm kırıntılar ama değdi yani bir daha yapamadı görgüsüz yaratık.

14 ağustos 2020 10:48

9. 7. Süslü evli kadın tek başına oturmuyor.

14 ağustos 2020 10:58

10. 6. Süslü ohh ne güzel yapmışsınız. Ben de yapıcam şimdi kafaya koydum süslü bahçede dolanırım sürekli hem değişiklik olur hadi bakalım ne olacak.

14 ağustos 2020 11:01