arabada şarkı söyleyerek instastory atanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

ya kızlar gerçekten aşırı sinir oluyorum ya... yakın bir arkadaşım bunu hep yapıyor. kimin arabasına binse 20 tane şarkı söylemeli yanındakilere de zorla söylettirmeli storyler atıyor. çok cringe değil mi? kız 28 yaşında. ben 26 yaşındayım. bana da aynısını yaptırmaya çalışıyor istemiyorum yani rahatsız oluyorum. ortak arkadaşlarımızın arabasına onunla beraber binmek istemiyorum artık o kadar bezdim. ayrıca arabayı kullanan kişinin dikkatini dağıtıyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? kızı uyarsam mı? instada hikayelerini falan kendime kapattım, görmüyorum artık. ama dışarıdan nasıl göründüğünü bilsin istiyorum söylemeli miyim?

1. ben de öyle düşünüyorum çok ergen görünüyor dışarıdan. bağıra bağıra şarkı söylüyor kameraya bakıp :/

20 aralık 2018 09:55

2. Bi de arabayı kullanırken atanlar var? Ödüm patlıyor onları görünce. Böyle samimi gördüğüm bi arkadaşıma söylemiştim ya sana hiç, yakıştıramadım ben diye güzel bi dille söyledim. Kız bana storylerini kapattı. Belli ki hoşuna gitmedi ama bana göstermeden devam edecek illa atılacak o story

20 aralık 2018 09:56

3. Ciddiye alacağını sanmıyorum ama ben görünce hissettiğim şey yerin dibine giriyorum onların yerine utanıyorum. Hayır eğlenirsin arabada bağıra bağıra şarkı da söylersin ama hikayeye atmak nedir ya, neden yani anlam veremiyorum

20 aralık 2018 09:57

4. anı yaşamıyor zaten çekiyor atıyor sürekli. iletişim yok eğlendiğini falan da düşünmüyorum. çok eğleniyorum imajı çizmeye çalışıyor ama anlaşılıyor yani öyle olmadığı. bi tane atarsın anlarım da arka arkaya 20 tane atıyor bazen daral geliyor bana.

20 aralık 2018 10:02

5. atanların hepsi de şu modda değil mi?

murat övüç temsili (link: https://www.instagram.com/p/BqmKnkwhdLi/?utm_source=ig_web_button_share_sheet siz benim ayakkabım makyajım saçım olamazsın :D)

20 aralık 2018 10:10

6. (yazar: leonah) ahahaha yemin ederim böyle ya aynen :D:D:D

20 aralık 2018 10:16

7. hiç tiktok videosu izlemedim süslücüm ya böyle şeylere tahammül sınırım bitik sanırım :( bir de öyle şarkılar dinliyor ki demet akalından hallice yani hal ve hareketler. liseden arkadaşım 12 yıllık arkadaşız atsan atılmaz satsan satılmaz yani... bi kere uyardım yanımdayken çok gereksiz ya bi tane çek yeter dedim. ay sen de ne coolsun bizi beğenmiyosun galiba dedi.

20 aralık 2018 10:47

8. Benim bir arkadaşım var araba sürerken bir eli direksiyonda ve tektaşı da görünür bir şekilde çekiyor.o kadar belli ki amaç arabayı ve tektaşı göstermek.biraz görgüsüz bir yapısı var bir şey söylemeye de çekiniyorum kıskanıyor der diye.

20 aralık 2018 10:58

9. of gerçekten hepimiz herkesi kıskanıyoruz cool olduğumuz için beğenmiyoruz falan filan hep cevap bu yani. cidden insanlar garip. mesela ben sosyal medyada garip garip şekillere girenler hakkında hep "hiç mi uyaranı yok, hiç mi dostu yok acaba çevresinde?" diye düşünüyordum. demek ki böyle oluyormuş. uyaranları da kıskanıyorsun falan diye püstürküyorlarsa millet niye uğraşsın.

20 aralık 2018 11:00

10. arabada story çekmeyi yağmur vardardan tutuuun duygu özaslanına kadar herkes yapıyor. eğer arabanın markası gözüksün yok saatim çıksın gibi çabalar yoksa ben cringe bulmuyorum. güzel şarkı çıktığında ben de atıyorum. normalde bilgisayarımdan da müzik paylaşırım mesela.

21 aralık 2018 04:29