aranızda glow up geçiremeyen var mı?

1. sıradan insanların %90ı öyle şeyler geçirmiyo kanka tiktoku azalt

22 kasım 2023 22:06

2. Tiktoğum yok. Çevremden biliyorum geçiriyorlar ama ben yıllardır aynıyım

22 kasım 2023 22:06

3. sosyal medyada aktif olmayınca "glow up" dediğimiz şey yaşanmıyor.

ben tiktok kullanmaya başladığımdan beri cilt bakımımı baştan oluşturdum yüzümdeki komedonlardan kurtuldum, stilimi de yeniledim, saçımı da değiştirdim. maruz kalmak gerekiyor.

22 kasım 2023 22:15

4. En basitinden kilo değişimi ben de o bile yok hatta git gide çirkinleşiyor olabilirim. Cilt bakım ürünleri de yaramıyor maalesef bana hatta sürmeyince cildim daha iyi oluyor

22 kasım 2023 22:17

5. Benimki tersine gidiyor önceden kaymakti şimdi bok gibi oldu cildim saçım ve vücudum bozuldu

22 kasım 2023 22:26

6. maalesef ben geçiremedim, kilo veremedim gitti be

22 kasım 2023 22:48

7. glow up geçirmemek mümkün değil çünkü büyüyoruz. ergenlikteki senle şu an aynı olabilir misin, eğer iyiye gitmediyse olay sende bitiyordur. kilodan bahsetmişsin, sihirli değnekle kiloların gidecek hali yok vereceksin. cilt vs de düzelecek şeyler, glow up geçirenler kendine bakıyor yani. tarz falan da gelir üstüne.

22 kasım 2023 22:54

8. Bence en zoru en zor uğraştırıcı kısmı eğer sorunlu bir cildin varsa onu düzeltmeye çalışmak kendimden biliyorum 4 senedir uğraşıyor düzelmiyor

22 kasım 2023 23:12

9. Glow up icin irade ve bir miktar para gerek. Bende ikisi de yok. Hadi para neyse sadece irade ve disiplin kısmı hayatımı çok değiştirebilir. Glow up'dan önce bu konunun üzerinde durmam lazım benim

22 kasım 2023 23:45

10. Kilolu değilim aksine zayıfım gittikçe kilo alırım düzelir dedim ama olmadı. Tarz konusunda katılıyorum ama insanlar cidden estetiksiz glow up geçiriyor bu arada

23 kasım 2023 00:01