aranızda hiç yıldızname baktıran inanan var mı. geleceği görebilir mi?

soru aşağıda

1. Merhaba süslüler. Dün Hatay'da bir yere gittik yıldızname baktırmak için. Normalde böyle fal falan o tarz şeylere inanmam. Otururken ya hadi gidip bakalım diye çıktık yola, 3 kişi gittik.

Kadın Lübnan'lı full arapça yazdı kağıda ve sonrasında biri bize tercüme etti biz de merak ettiklerimizi sorduk. Kadın benim bilgilerimi yazınca direkt 3 çocuğun olacak vs dedi. İşte yorulmuşsun, çok yorgunsun yorulmuşsun vs işlerin yoğun böyle şeylerden bahsetti. Sonra eşinle evliliğin bitecek dedi. Bu evliliğin sonu ayrılık olacak.

Yakın zamanda değil belki 5 yıl belki 10 yıl sonra ama eninde sonunda bitecek dedi. Dondum kaldım bi şey diyemedim şaşırdım. Bir ayrılık var dedi. Eğer uzak kalmanız ayrı kalmanız gereken bir durum olursa gitmesine izin ver. Eğer bu şekilde bir ayrılık yaşanırsa ilerideki ayrılığın hükmünü ortadan kaldırır dedi.

Şimdi hiç inanmıyorum normalde. Fala inanma falsız kalma derler ya o şekilde. Bu şekilde yıldızname baktığını bile bilmiyordum öyle fal baktıralım dediler gittim. Ama bunları duymak bir garip geldi kafama takıldı. Bir yanım acaba böyle mi bitecek diğer yanım saçmalama nereden bilecek diyor. İster istemez kafama takıldı. Var mı böyle deneyimleriniz? İnanıyor musunuz böyle şeylere?

21 ağustos 2022 14:20

2. Ben de böyle düşünerek gittim. Kadın öyle emin konuşuyor ki sen ne yaparsan yap bu evlilik bitecek vs diye insan saçma sapan bir psikolojiye giriyor.

İnternetten yorumlara falan baktım. Şöyle tahmin etti böyle tutturdu falan yazanları görünce bu kadar insan neden böyle düşünmüş dedim. İnsanlar neler neler yazmışlar hayretler içinde okudum. Fikrinizi merak ettim.

21 ağustos 2022 14:33

3. Yıldızname değilde birisine fal baktırmıştım arkadaş tavsiyesiyle kadının her söylediğini yaşadım,iş değiştiriceksin dedi imkansızken biranda işten çıkarıldım kendi işimi kurdum,ayrılacaksın dedi nişanlımdan ayrıldım,her dediğini yaşadım,sağlıkla ilgili olumsuz birşey söyledi ona yakın birşey yaşadım çok şükür geçti gitti... bu insanların cinleri ya da başka alem bağlantıları olduğunu düşünüyorum. Yine de çok bel bağlamamak lazım,kafayı yiyor insan sonra.

21 ağustos 2022 15:27

4. A6 kime baktırmıştın

21 ağustos 2022 20:52

5. geçenlerde ben de birinin astroloji haritasında benzeri bir şeyi gördüm. partnerini salarsa, ilişki devam edecek, yoksa bitecek görünüyordu. harita bakmaktan çok anlamam ve profesyonel değilim açıkçası. böyle bir şeyi görünce saçma gelmişti, belki de yanlış anladım demiştim. şu an sizin yazdığınızı okuyunca tuhaf geldi

21 ağustos 2022 21:44

6. Ya süslüm lütfen ama lütfen bu kadının dediklerine inanıp negatifi çağırma. Yıldızname böyle bir şey değil ki... bu resmen fal bakmış.

21 ağustos 2022 23:35

7. Annemde yıldıznamr baktırmış biz küçükken bir çok dediği çıkmış ama hepsi değil . Bir se fal belki bir nebze de asla ama asla yıldıznamr baktırmamak gerekiyormuş çünkü mühürleniyormuş kader gibi bilr şey duymuştum ne kadar doğru bilinmez ama eşimin adını ve işini bilen falcı olmuş biz tanışmadan önce . Annem bu işlere çok meraklı . Bence bu kadar merak iyi değil

22 ağustos 2022 00:25

8. Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Çok saçma olduğunu biliyorum. Mantıksız geliyor ve başkası söylese güler geçerdim saçmalama derdim. Ama kadın öyle ısrarla bunu iddia edince şok oldum. Birşey diyemedim başka birşey soramadım tutuldum kaldım.

Acaba başka birine daha mı baktırsam belki o da tam zıttı şeyler söyler ben de kafamda bunun kurmaca olduğuna ikna olurum diye düşündüm. Sonra bu fikirde çok mantıksız ve saçma geldi. Sürekli düşünüyor değilim ama içimin bir köşesinde ve sürekli kafamda. Eşime birşey söylemedim. Gittiğimi biliyor. Kadının dediği diğer şeylerden bahsettim saçmalama aşkım ya sence böyle birşey olabilir mi ? Sizin gibileri kandırıyorlar sen inanmazdın ya falan dedi. Ben de yok ya inanmıyorum zaten falan dedim geçiştirdim. Böyle saçma sapan bir durumun içindeyim.

22 ağustos 2022 00:36

9. kaç yaşındasınız? şundan sordum, evlisiniz, daha gelecekte ayrılık olacak, sonra başkasını bulup evleneceksiniz de 3 çocuğunuz olacak. ne ara olacakmış bunlar, mantık hatası var bir kere

22 ağustos 2022 12:57

10. Süslüm merhaba rica etsem nerede baktırdığını yazar mısın? Bende şu an Hataydayım baktırmak istiyorum

15 eylül 2022 13:37