aranızda ozempic kullananlarınız var mı? memnun kaldınız mı? ve ayrıca fiyat ne kadar?

tek doz 7 bin tl gibi bı fiyat gördüm. bu çok pahalı bir şey değil mi ya. millet aylarca kullanıyor bir de

1. 6. ayıma girdim. doktor kontrolünde kullanıyorum, kullanma düşünceniz varsa endokrinoloji uzmanı takibinde kullanmanızı öneririm. hayat tarzı değişikliği yapmayacaksanız boş yere bir sürü olası yan etkisi olan bir kimyasalı vücudunuza enjekte ettiğinize değmez. 6 aydır diyetisyenimin sözünden asla çıkmadım (her öğünümü kendim hazırlayıp yanımda taşıyorum), sporu bir gün bile aksatmadım. ben tüp mide düşünme aşamasındaydım 30 kilo fazlam olduğu için, alternatif olarak ozempic desteğiyle spor ve diyeti tercih ettim.

en son 8 küsür verdim diye hatırlıyorum 1'liğine. Ayda 1 kere iyi bir restorana yemeğe çıksanız da bu paralar veriliyor artık.

12 mart 14:10

2. doktorlar sırf kilo vermek için ozempic kullanılmasını destekliyor mu?

12 mart 14:12

3. Kilo ozempicten daha zararlı olduğu için yüksek kilolarda desteklerler. İlacın kullanım endikasyonlarında var zaten

12 mart 14:24

4. ablam 3 ay kullandı. endokrin profu ve diyetisyen eşliğinde. 160 cm boya 90 kg olduğu için. ancak diyetine ve spor düzenine tam uymadı. 3 ay kilo verdi ve bu süreçte çok mide bulantısı ve enerji düşüklüğü yaşadı. sonra bırakınca eski yeme düzenine döndü ve verdiği kiloları fazlasıyla birlikte aldı. doktoru ve diyetisyeni de çok kızdı tabi ama ablam o düzende beslenmek istemediğine karar vermi. yan etkilerle ve o yaşam tarzıyla uğraşmaktansa kilolu olmayı tercih ederim diyordu en son. ve evet fiyat da yaklaşık 8000 tl. 24.000 tl + doktor + diyetisyen masrafı çöp oldu kısaca.

12 mart 14:25

5. türkiyede ne diye geçiyor adı?

12 mart 16:11

6. Anon 1 bu süreçte ne kadar kilo verdiniz? İştah kaybı gerçekten de bahsettikleri gibi oluyor mu? Benim sürenim çok iştahlı olmam ve aklimdâ hep yemeğin olması.

12 mart 18:13

7. Anon 2 evet veriyor benim bildiğim. Kilolu olmak da başlı başına bı sorun çünkü

12 mart 18:14

8. Anon 4 ablaniz için üzüldüm ve kendisini de çok iyi anlıyorum. Bı dönem bana metaformin verildi insülin direncim için. Düşük doz olmasına rağmen hayatım bı ay zehir oldu. O rezil mide bulantısı kadar insanin hayat kalitesini düşüren çok az şey var şu hayatta .

12 mart 18:17

9. Diyabet iğnesini, nivea el kremi gibi sormazsın be :d

12 mart 18:18

10. a5 mahmut diye geçiyor adı.

12 mart 18:20