arkadaşımın verdiği tuhaf tepkiyi yorumlar mısınız?

soru yorumda.

1. İki arkadaşım var biri kız biri erkek. Erkek olan bir ay önce falan kız arkadaşımıza yılbaşı için hediye bakmaya başladı ben de yardım ettim kedisi için noel temalı kıyafet ve şapka aldı bir de arkadaşımıza kazak alcam dedi. Kazağı sipariş verirken bana da hırka sipariş etmiş. Kedi kıyafetleri gelmiş kazak ve hırka kargodan dolayı gecikmiş. O sırada mudoda bi kazak görmüş onu almış diğer siparişi iptal etti. İki gün önce hediyelerini verdi. Ben ve kız arkadaşım da erkek arkadaşımıza hediye aldık perşembe akşamı hediyeleştik. Dün akşam içinde benim de hırkamın olduğu kargo geldi erkek arkadaşımız ben işteyken getirdi hediyeyi o esnada bak iptal ettiğim kazak da gelmiş iade etsem mi acaba dedi. Kazak da çok ciciydi iade etme ben parasını vereyim dedim. Parayı kabul etmem kazağı da hediye olarak kabul et dedi. Akşam eve döndüğümde kız arkadaşımla görüntülü konuşuyorduk bak x'in hediyesini göstereyim dedim ve hırkayı gösterdim sonra da bu da senin iptal ettiği kazak dedim. Kazağı çok beğendi o benim hediyem dedi üzgünüm artık benim dedim gülüştük ettik. Sonra wp grupta tripli mesajlar yazmış gece ben uyurken bana özelden mesaj atıp silmiş. Durumu bu kadar ciddiye alacak ne var anlayamıyorum. Sizce??

24 aralık 2022 11:11

2. Çocuğa ilgisi olabilir biraz kıskanmış gibi sanki

24 aralık 2022 11:14

3. Tuhaf bir tepki değil. Kime niyet kime kısmet olmuş ama gözüne sokar gibi artık benim eheheh demek tuhaf bence. Hediye et olsun bitsin bu kadar büyük bir mesele mi? Ayrıca rolleri değiştirerek yazmışsın gibi geldi de neyse. Öpüşün barışın işte hayat kısa.

24 aralık 2022 11:16

4. Kıskanmıs +1 ama ben birazcık hak verir gibi oldum ya. Öyle ya da böyle hediyesine çökmüş olmuşsunuz. Bilemedimm

24 aralık 2022 11:16

5. Sizi çok sinsi buldum. Arkadaşınız bu kadar bozulduğuna göre bu yaptığınız ilk sinsilik de değildir.

24 aralık 2022 11:26

6. Ya sonucta arkadasiniza da bir kazak alinmis. Hediyem de hediyem diye tutturup delirmesi cok sacma. Bir kazak icin kimsenin diline dedikodu malzemesi olamam yani sinirlensem de tripli mesaj falan yazmam o yuzden.

24 aralık 2022 11:33

7. Parasını kabul etmem dediği noktada o zaman hediye olarak kabul edemem sonuçta arkadaşımın hediyesiydi sen ona ver hediyesini demeniz gerekirsi arkadaşınız bozulmakta çok haklı. Para teklif ederek kazağı almak istemeniz bile sıkıntılı da neyse

24 aralık 2022 11:39

8. Düşüncelerinizi dürüstçe yazdığınız için teşekkür ederim, o kazağı kabul etmem hata olmuş aslında şimdi daha iyi anlıyorum. Kız arkadaşımla çok samimiyiz normalde aramızda alınma gücenme yoktur hiç. Kendime bir çöp alsam ona da alırım çok da mutlu oluyorum böyle sürprizler yapınca. Erkek arkadaşımız da trendyolmilla dan sipariş ettiği kazağı biraz basit bulup fikir değiştiriyor yani aslında daha kaliteli daha özenli bir şey almak istiyor o yüzden mudo kazağı hediye etti. Kazak ve hırka aynı kargo poşetinde geldi yani açınca kazağı da açıp görmüş oldum iade etcem dediği için parasını vereyim dedim ama keşke hiç girmeseydim o işe.

24 aralık 2022 12:07

9. keşke bu da senin iptal olan kazak diye belirtmeseydin. onun dısında basta kıza hak verdim ama çocuk ona mudo'dan da bir kazak hediye etmiş zaten. yani yeni gelenin sahibi yok esasında. sen de parasını teklif ederek almak istemişsin. bence kız saçmalıyor. ama bi daha konusu açılırsa verirdim sanırım ben.

24 aralık 2022 13:12

10. Baska birine niyet edilerek alinmis bir seyi -bir hediye alinirken onun uzerinde bir hayal ederiz ya hani, yakistiririz oyle satin aliriz falan- parasini vereyim diye cokmek cok tuhaf. Arkadasiniz cok hakli. Kendisi daha gormeden onun icin alinmis bir sey onun begenisine sunulamadan once siz gordunuz - ki o da sadece yardimci olmaniz icin, fikir vermeniz icin- diye kendinize almaya calismaniz rol calmak. Kizin tepkisini cok hakli buldum yani. Parasini teklif etme hakki bile ona ait.

24 aralık 2022 14:26