1. İki arkadaşım var biri kız biri erkek. Erkek olan bir ay önce falan kız arkadaşımıza yılbaşı için hediye bakmaya başladı ben de yardım ettim kedisi için noel temalı kıyafet ve şapka aldı bir de arkadaşımıza kazak alcam dedi. Kazağı sipariş verirken bana da hırka sipariş etmiş. Kedi kıyafetleri gelmiş kazak ve hırka kargodan dolayı gecikmiş. O sırada mudoda bi kazak görmüş onu almış diğer siparişi iptal etti. İki gün önce hediyelerini verdi. Ben ve kız arkadaşım da erkek arkadaşımıza hediye aldık perşembe akşamı hediyeleştik. Dün akşam içinde benim de hırkamın olduğu kargo geldi erkek arkadaşımız ben işteyken getirdi hediyeyi o esnada bak iptal ettiğim kazak da gelmiş iade etsem mi acaba dedi. Kazak da çok ciciydi iade etme ben parasını vereyim dedim. Parayı kabul etmem kazağı da hediye olarak kabul et dedi. Akşam eve döndüğümde kız arkadaşımla görüntülü konuşuyorduk bak x'in hediyesini göstereyim dedim ve hırkayı gösterdim sonra da bu da senin iptal ettiği kazak dedim. Kazağı çok beğendi o benim hediyem dedi üzgünüm artık benim dedim gülüştük ettik. Sonra wp grupta tripli mesajlar yazmış gece ben uyurken bana özelden mesaj atıp silmiş. Durumu bu kadar ciddiye alacak ne var anlayamıyorum. Sizce??
arkadaşımın verdiği tuhaf tepkiyi yorumlar mısınız?
- cevaplar
24 aralık 2022 11:11