arkadaş gibi gören birini kendime nasıl aşık edebilirim ?

süslüler ben bi çocuğu çok beğendim. benden iki yaş küçük. buluştuk ve her şeyimiz uyuyo diyebilirim. hiçbir erkekle bu kadar rahat ve güzel bir konuşma yapmamıştım. ama o beni arkadaş olarak gördüğünü buluşmadan önce de söylemişti. ben ondan sonra ona o gözle bakmamaya başlamıştım ama buluştuktan sonra yine ondan hoşlanmaya başladım. buluştuğumuzda ama hep eski sevgilisinden bahsetti:// hala da konuşup buluşuyoruz ama olmuyor ne yapmalıyım. aklı hala eski sevgilisinde olduğu için mi beni düşünmüyor

1. arkadaş olarak görüyormuş işte niye anlamıyorsun zorla mı ya? Eski sevgilisini unutsa bile senden hoşlanmak zorunda değil ki? Ne zannediyorsunuz anlamıyorum, boşta olan erkek ona kuyruk sallayan ilk kızın arkasından kesin koşar filan mı zannediyorsunuz? allahım ya

1 mart 2020 19:30

2. Kız anonim1 hoşlanmış işte olsun bi şeyler istiyo illa benim olsun onu elde etmeliyim dememiş ki shshsb regl döneminiz filan mı habire böyle sorular altında atarlanıyorsunuz?

Soruya gelince hiçbir şey yapma, olacağı varsa olur kendin ol sadece

1 mart 2020 19:33

3. Anonim 1 bu ne sinir ya. Sanki onu elde etmeliyim baştan çıkarmalıyım sadece benim olmalı dedim. İlgisini çekmek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz bu kadar ne taktın ya. Git başka yerlerde duyarını kas hadi

1 mart 2020 19:49

4. Teşekkürler anonim 2-3

1 mart 2020 19:49

5. Bence görüşmeyin. Kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Arkadaş gibi davrandıkça acı çekeceksiniz.

1 mart 2020 19:55

6. birinin istemediği bir şeyi oldurmaya çalışırsan sonunda sen zararlı çıkarsın her türlü. vazgeçmek mutluluktur.

1 mart 2020 21:09