arkadaşlar 2 kilo börek ve sarmayi uçakta kabin bagajina alabilir miyim ?

açıkçası bütün yönergeleri okudum ama bunu kısıtlayan/yasaklayan madde görmedim. ama bunlar çöpe giderse çok üzüleceğim için yine de emin olmak için sormak istedim.

1. Süslü yiyeceği kabine alma. Check in'de çok daha soğukta gidiyorlar çünkü.

14 ekim 2023 13:51

2. Süslü Kıbrıs a gideceğim. Peynir de var. Tamamen ezilir diye korkuyorum yoksa alt tarafa vereceğim bagaja da koyabilirim. Ama kabine sokmaya çalışmak da riske atmak olacak sanırım. Çope giderse yıkılırım.

Ezilmemesi için ne yapabilirim onu düşüneyim en iyisi.

14 ekim 2023 14:00

3. Süslü katı olduğu için ikisi de atmazlar ama hem peynir de goturcekmişsin iyice sarıp patpatla uçak altına ver -55 derecede bozulma riski olmadan götür.

14 ekim 2023 14:06

4. saklama kabında ezilmez ki? plastik saklama kapları var onların içine koy.

14 ekim 2023 14:07

5. Teşekkürler süslüler. Saklama kabı da kırılmıştı daha önce. Ama yine onlara koyacağım.

14 ekim 2023 14:14

6. Ss peynir sıvı olarak geçiyor, bulunduğu kabın şeklini almasıyla ilişkili. Sarma ve börek için bir şey demezler, yolda yiyeceğim açım diyebilirsiniz

14 ekim 2023 14:19

7. Niye ezilsin süslü valiz doluysa hiçbir şey olmaz. Ben Türkiye'de olmayan yeşillik bile getiriyorum bazen denetmek için kırılıp ezilmeden geliyorlar.

14 ekim 2023 14:38

8. Biz kıbrısa peynir götürdüğümüzde hep vakumlatıp alt bagaja verirdik. Bi kere de salça götürecektik bagaja koymayı unutmuşuz kabin bagajıma almadılar. Yani sıkıntı çıkabilir bilemiyorum tamamen güvenliğin keyfine bağlı. Ama avrupaya gezmeyw giden öğrenciler falan hep yanında poğaça vs götürüyor

14 ekim 2023 16:57

9. peynir hayvansal ürün olduğu için sıkıntı olabilir sanki