arkadaşlar annem 62 yaşında kulağında uzun süredir tıss diye bir ses geldiğini söylüyor?

birden fazla doktora gittik. kulağı temizlendi, ilaç kullandı. ama aynıymış. buna benzer bir durum yaşayıp çözen oldu mu acaba? istanbul'da doktor tavsiyesi olan var mi?

1. Bende de o ses var süslü. Eğer aynı şeyse üzgünüm ama tedavisi yok. Yorgun olduğumda vs artıyor.

1 ocak 11:34

2. İşitme testi yapıldı mı?

1 ocak 12:00

3. İşitme testi yapıldı ve işitme kaybı çıktı maalesef. Bir ilaç da kullanmıştı o ilacın ismini bulmaya çalışıyorum ama ilac işe yaramamisti.

Anonim 2, size de çok geçmiş olsun. Sıkıntı neymiş acaba böyle bir ses duyuyormuşsunuz.

1 ocak 12:58

4. tıss değil ama bende de garip bir ses var hışırtı gibi. doktora gittim gösterim bütün testler kontroller yapıldı sonuç yok. doktor kulaklarının durumu çok iyi dedi. alışmaya çalışıyorum ama rahatsız edici

1 ocak 16:23

5. merhaba, 6 7 aydır bende de bahsettiğiniz sesten var, adı tinnitus. ben de birçok doktora gittim, testler yaptırdım ve sebebini bulamadım, farklı ilaçlar kullandım ama geçmedi. yaptığım araştırmalara göre kendi kendine geçen de var, hiç geçmeyen de. hiç geçmeyebilir bu sebeple bu durumla yaşamayı öğrenmek gerekiyor.

ben bu süreçte çınçınımı :') geçirmek için oteflavonoid ve tintus formula takviyelerini denedim, ikisi de benzer etki yarattı, ses biraz hafifledi. tintus formulayı 4 5 aydır kullanıyorum, sabah akşam günde 2 olacak şekilde.

gerçekten bu durumun en büyük yardımcısı bunu kabullenmek. başlarda çok kafama taktım nasıl geçecek, bununla yaşayamam vs. o dönemde canımı çok çok sıkıyordu. sonra zamanla alıştım, geçmezse de yaşarım diye düşünmeye başladım, uzun süredir duymuyorum bile, ancak dikkat edince farkediyorum.

annenize çok geçmiş olsun, umarım bir an önce rahatlar ve akışına bırakabilir. tintus formulayı da önerebilirim, aylardır kullandığıma göre bana iyi gelmiş :')

1 ocak 17:18

6. kikii en iyi yorumu yapmış. kulak çınlamasının kesinliği kanıtlanmış bir tedavisi yok maalesef.

1 ocak 20:43

7. Tansiyonu yüksek olabilir mi süslü? Benim tansiyon problemim var tansiyonum yükseldiği zaman hep kulağım çınlar. Kullandığı ilaç varsa dozu yetersiz gelmeye başlamış olabilir.

1 ocak 22:16

8. (yazar: kikii) süslü aynı durum mu bilmiyorum ama benim başta sol kulaktaydı sadece sonra o geçti. birkaç ay sonra sağ başladı şu an onunla devam ediyoruz:d

1 ocak 22:21

9. Sevgili (yazar: kikii), anonim 5 ve anonim 7 öncelikle sizlere de geçmiş olsun. Tansiyon ile ilgili bir problemi yok. Denize gitmiştik sanırım 2,5 sene kadar oluyor orada kulağına su kaçmıştı ondan sonra başladı gibi oldu. Biz de tabi ki buna bağlı şeyler düşündük doktora da öyle anlattık ama dediğim gibi temizleme yapıldı, ilaç kullandı.

Kikiinin dediği gibi olabilir. sizin yaşınız çok daha küçüktür diye tahmin ediyorum. biz tabi ki yaşa bağlı şeylere de çok odaklandık ama genel bir şey de olabilir. Umarım yakın zaman diliminde hepiniz için çaresi bulunur.

Önerilen bir doktor olursa istanbul'da oraya da götürmek istiyorum annemi bakalım. Hepinize deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

1 ocak 23:33