arkadaşımın durumu çok iyi ve uyum sorunu yaşıyorum?

arkadaşlar ben özel bir yurtta zenginlerin arasında kalıyorum. hiç arkadaşım yok zaten kız arkadaşım da zengin ve ortamı ondan da zengin,uyumlu olmak için çok çabalıyorum ama kız laflarıyla bazen beni eziyor gibi hissediyorum. sevgilisi ondan daha mütevazı kalıyor bir defa senin durumun belli benim durumum belli tarzı bir laf yapıp bizi pahalı bir yere iftara götürdü ve utancımdan param yok diyemediğimden alternatif sundum fakat kendisi yemekhane yemeği yerim daha iyi dedi. varlıkla doğmuş varlıkla yaşıyor asla malında gözüm yok hesabımı ödemesini falan da beklemiyorum asla ve bunu kabul de etmiyorum ama bazen çok yoruluyorum ne yapmalıyım uyumlu olmak için

tarih
    oy (güzelinden)

1. Uyumlu olacak maddi durumun yoksa uyumlu olamazsın ki arkadaşın da malın tekiymiş sal gitsin.

dün 03:04

2. Neysen osun. Utanılacak bir şey de yok durumunda, öğrencisin daha. Başka insanlarla tanış, yurttakilerle samimi olmak zorunda değilsin

dün 06:26

3. Ben lojman çocuğuyum bir arkadaşım ailesiyle gittikleri tatil yerini beğenince dönerken ordan ev aldılar durumları öyle sen düşün. Hiç bu tip bir şey yaşamadım. Geçen kızın beni zorlamamak için oturacağımız yerleri hep bana seçtirdiğini fark ettim. "Balım sen çok güzel mekan seçiyosun ya" diye diye benim dediğim yerlere gitmişiz hep.

dün 07:43

4. Farklı maddi durumdaki arkadaşlarımla farklı yerlerde buluşuyorum. Ama bunu üstteki süslünün anlattığı gibi gideceğimiz mekanları onların seçimlerine bırakarak yapıyorum. Kalabalık bir gruba mekan öneriyorsam da farklı fiyat aralıkları olan birkaç mekan seçip menüleri de grupla paylaşıyorum. Bu sayede mesela çoğunluk pahalı bir mekan seçse bile gelemeyen/gelmek isteyen gelmez ya da kendini ona göre ayarlar. Böyle şeyler yapmayan insan gerçek arkadaşınız değildir bence, uyumla vakit kaybetmeyin.

dün 09:43

5. A4+1 bak bu da çok şık bi yöntem. İnsanın gönlünü de kırmamak gerekir. Ben bu bahsettiğim şeyi kızla buluşmaya giderken eşimin 'xi bugün nereye götürceksin vakalım' demesiyle ayıktım.

Böyle incelikleri çok seviyorum.

dün 11:03

içerik sonu