arklar canım sıkılıyo umarım kizmassiniz herhangi bir konuda sohbet edelim mi bu konunun altında ?

sb askolar

1. Nasıl gidiyo a1 asko

6 şubat 2021 01:56

2. Çok fotojenik biriyim ama normalde çok guzel biri değilim internetten tanıştığım biri var ve sevilmemekten begenilmemekten cok korkuyorum off

6 şubat 2021 01:59

3. A3 asko begenilmeme konusunda söyle bir şey var ki kimse artik instadaki gibi olmadığı için insanlar zaten daha düşük beklentiyle gidiyor/ ki zaten senin bu şekil bi dolandiriciligin yokmuş. Sevilmeme konusunda da yani bilemiyorum adam sevmese de bu senden kaynaklanmak zorunda değil biriyle kafaniz ya uyusur ya uyusmaz dert etme bence ya.

6 şubat 2021 02:01

4. Özgüvenli git tatava yapamasin gerisi gelir

6 şubat 2021 02:02

5. Aslinda bu kadar yuzeysel degil bilmiyorum umrumda degil ben ona ölüp bitmiyorum ama instagramda pesimde cok kosan insan varken günlük hayatta aa cok farklisin tepkisi aliyorum cocuk da cok abarttı surekli guzel olduğumu soyleyip iltifatlar şiştim valla

6 şubat 2021 02:03

6. A3 buraya gel la sohbet edecez. A3 e motivational şeyler söyleyin la gacilarrr

6 şubat 2021 02:03

7. A1 bence engellemelisin kankim hem hayır gelmez hem boşa kafani yoruyo

6 şubat 2021 02:05

8. Sizin de aldığınız kararlar için motivasyonunuz sadece 1-2 saat sürüyor mu süslüler?

6 şubat 2021 02:07

9. A4 benim yarım gün sürüyor ...

6 şubat 2021 02:07

10. Hahaha sağ ol kanks ama bu konuda kendime ceki duzen vermeliyim sekilciligi bırakmalıyım neysem o olmalıyım filtre üstüne filtre yapinca sivilcesiz biri olmuyorum ayy neyse . Evet süslü gecen kpss kitabi aldim bu yoklukta para verip 1 gun calistim maalesef motivasyonum gecici oluyor benim de

6 şubat 2021 02:08