asla güzel fizikli bir kadın çekici bir kadın olamayacağım ?

günün birinde asla seksi ve güzel fizikli bir kadın olamayacağım. kısa boyluyum kilo problemim var kilo versem de seksi olamıyorum. çocuk gibiyim. hep sempatik tatlı kız kategorisine giriyorum. o kadar canım sıkılıyor ki. kadınsı hissetmiyorum kendimi kadın kadın olmak çekici olmak istiyorum. var mı bu durumda olan

1. özgüven is the new sexy ama ezgi irem de seksi değil be, avam geliyor bana.

iş hal tavırda bitiyor en çok ss ve bu da çoğunlukla doğuştan insanda var olan özellikler bütünü. ben de asla seksi değilim ve kabullendim bunu. bazı insanlar işveli cilveli seksidir (afk seher gibi değil swh) (link: https://tr.pinterest.com/pin/527132331398157949/ megan fox - jennifer's body)bazı insanlar boss bitch, çabasız seksidir. ne giydiği, makyajını nasıl yaptığı pek önemli değildir (link: https://tr.pinterest.com/pin/218776494391365084/ mindhunter - wendy). (gizlinot: kendisi dizide lezbiyen üstelik) ama izleyenler hak verecektir her bölümde düşüyordum kendisine.

özetle tatlı olmak, cool olmak, seksi olmak vs. hepsi doğuştan gelen, üzerinde çalışılsa çok az geliştirilebilecek özellikler bence. öyle ''olmaya çalışmak'' da pek sürdürülebilir değil.

17 kasım 2022 21:07

2. Bana da hep çocuk gibi gösteriyorsun diyorlar yaş 27:/

17 kasım 2022 21:23

3. Mindhunter wendy keşke beni.... Adını görünce soruyu unuttum

17 kasım 2022 21:33

4. Ezgi İremi siz diyince keşfettim gerçekten çekici bir kızmış bravo

17 kasım 2022 21:49

5. mesela ben oldukça ince ve uzunum, fiziğim çok iyi ama yüzüm çok çirkin. burnum kemerli, yüzüm uzun, erkeksi duruyorum :) "manken gibisin" diyorlar teselli etmek için, suratımın çirkin olduğunu gördükleri için boyumu posumu övüyorlar ama yüz güzelliği açısından gerçekten çirkinim. buyur burdan yak.

yani demem o ki süslü, fizik düzgün olunca da yetmiyor. herkesin kusurları var. ben yüzümün uzun ve kemikli oluşunu kafaya çok takardım. artık takmıyorum. bana bir arkadaşım şunu söyledi bir gün ve o zaman takıntı yapmayı bıraktım: "sana görüntün için değer verecek insanlar bırak elensin hayatından" öyle hakikaten.

bir de asıl şunu yazmaya geldmiştim: ben suratım çirkin olacağına, senin gibi "tatlı kız" kategorisinde minyon bir fıstık olmayı tercih ederdim süslü :) kilo verilir, verilmez diye bir şey yok. kısa boy da kadınlar için hiç problem değil. ömür boyu sevimli görüneceksin. ben de gargamel gibi takılıyorum işte :p

17 kasım 2022 21:50

6. Süslülerim teşekkür ederim. Öncelikle sevilmek için birileri görünmek için istemiyorum bunları. Sevgilim var çok güzel bir şekilde seviliyorum arkadaşlıklarım da çok güzel. Ama kendimi seksi bulmak beğenmek istiyorum. Artık kadın gibi hissetmek istiyorum

17 kasım 2022 22:54

7. (link: https://www.instagram.com/p/Cb21T2asYY-/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ben bu dünyanın en seksi karısıyım)

17 kasım 2022 23:17