avrupa’da trenlerde hiç ceza yiyen oldu mu?

aldığım bir trenin bilet tarihi yanlış kesilmiş ve bende trene binene kadar fark etmemiştim. buraya da yazmıştım hatta . elimdeki biletle durumu açıklayarak itiraz etmiştim ama itirazıma red gelmiş. ülke almanya ama herhangi başka bir ülkede ceza yiyen olduysa yazabilir mi ödediniz mi ödemezsek ne olur vs ?

1. Oturma izniyle kalıyorsan ödemen zorunlu, turistsen sanırım peşine düşmezler, yeni bilet almalısın

28 mayıs 2022 00:51

2. 3 dk önceki ice trenine binmişim yanlışlıkla, hatta benim bilet expressti ve daha pahalıydı yani, 50 euro ödedim

28 mayıs 2022 00:53

3. A1 oturma iznim ekimde sona eriyor ama iş arama vizesine başvuracağım yazın. Onu almama bir engel olur mu acaba? Gerçekten inanamıyorum güvenli olsun diye omio dan falan değil direkt gidip db office den aldım, tam bir gerizekalılar

28 mayıs 2022 00:56

4. kursumdaki hoca da yemişti yine galiba kendisiyle ilgili olmayan bir durumdan ötürü, kadına anladık sorun yok demişler ertesi gün cezası gelmişti lol

28 mayıs 2022 01:55

5. Ya benim suçum olsa tamam ama gerçekten bundan sonra bilet almadan binenlere alkış tutacağım benim yerime de binin

28 mayıs 2022 13:38

6. ödeyin bence süslü bi de almanya diyosunuz