avrupa yakasinda sehsuvar asli’ya asik miydi?

corona donemimde tekrar avrupa yakasi videolarina bakiyorum :) baslikta yazdigim durum hakkinda ne dusunuyorsunuz? bos yapalim biraz :)

1. fatoşa aşıktı diye hatırlıyorum :)

29 nisan 2020 23:31

2. Kimseye aşık değildi. Sevgilisi olmuştu bir ara Burhan’ı da arkadaşıyla tanıştırmışlardı hatta

29 nisan 2020 23:33

3. Şesu kadın olan herkese aşıktı neredeyse, potansiyel sevgili olabilitesi olan bütün kadınlara

29 nisan 2020 23:33

4. Aslilar arkadas gozuyle bakiyordu ama sehsu baya asilasi vardi. Ofis boy degil baska bir sey olsaydi unvani bence hepsine aciktan yururdu. Bunu dememin sebebi kendisi diyordu benim statumde biriyle cikmazsiniz diye

Ama tanriverdi ego yapmiyordu fatos disinda asilmiyordu bence o daha iyi bir arkadasti

29 nisan 2020 23:36

5. hayır şesu istanbul ilk geldiğinde ve dergiye iş başvurusu yaptığında aslı ona cv’nin ne demek olduğunu anlattığı için birden aşırı minnet duygusu beslemişti aslı’ya ve bu saatten sonra bacımsın gibi bi olay olmuştu. başlarda aslı’yı cem’den korumak istemesi falan da bu sebepten zhdjsnxlwjx karantina sürecinde en baştan başladım tekrar diziye yakın zamanda izledim bu bölümleri o yüzden çok net hatırlıyorum skdndjxjs

30 nisan 2020 10:26

6. Tesekkurler arkadaslar :)

30 nisan 2020 11:12

7. yok ya aslının maddi durumunun iyiliği zaman zaman ilgisini çekiyordu