ayrılık sonrası toparlanma süreci hakkında konuşalım mı kızlar çok ihtiyacım var?

her günümün tartışmayla ve kavgayla geçtiği, başka kızlarla yarıştırılmaya çalışıldığım, sürekli kısıtlandığım bir ilişkiden çıktım. ayrılan ben oldum onsuz çok huzurlu ve mutluyum ama bi boşluk hissediyorum. yataktan kalkmak istemiyorum ders çalışayım diyorum konsantre olamıyorum iştahım hiç yok. arkadaşım yeni biriyle tanıştırmak istedi beni hevesim yok konuşasım gelmedi. en çok rahatsız olduğum konu da hala ara sıra merak ediyorum ne yaptığını. bu süreci en hızlı şekilde nasıl atlatabilirim?

tarih
    oy (güzelinden)

1. bakmayarak... stalk yapan hayatına devam edemez süslüm. kafanı meşgul tut, çalışmak için de normalde gitmediğin yerlere git oralarda çalış. yenilik girmesi lazım hayatına. hemen flörtleşme kimseyle de uzak kal erkeklerden sonu daha da kötü olur çünkü

29 mart 22:17

2. Enerjini ondan çekmen lazım süslü. On ay önce korkunç bir ayrılık yaşadım terkedildim ağladım zırladım hastanelik oldum kalp ilaçlarına başladım. Terapiye de başladım hala hislerim var ama onunla mutlu olmanın imkansız olduğunun farkındayım. Ben ölüp biterken umrunda olmayan adam ben kendimi toparladıkça kapımda yatmaya başladı sevgiliyken bir kere evime gelmeyen bir kere çiçek almayan adam kapımda yatıp çiçekler hediyeler gönderiyor ama artık benim umrumda değilll

30 mart 01:01

içerik sonu