az da olsa bir sinastri yorumu yapana tarot bakmak isterim?

(link: https://eksiup.com/p/hy5845022dao sinastri haritası )

1. Süslü bu güzel bir sinastri bence öncelikle. Mükemmel sinastri diye bir şey olması imkansız bakınca hoş olmayan açılar da var ama genel olarak olumlu ve gelecek vadediyor diyebilirim eğer bir ilişki başladıysa bu kişiyle. Ben sinastride çok bilgili değilim biraz biliyorum bir de kendi ilişkilerimden gözlemlerim var onların ışığında biraz yorumlayabilirim.

Bir kere ikinizin asc yöneticisi kavuşmuş bu iyi bir işaret. Tabii bu gezegenlerin Venüs ve Satürn olması kritik. Venüs Satürn etkileşimleri sinastrilerde iki türlü de çalışabiliyor. Ama eğer aranızda bir şey varsa en kötü şekilde çalışmamıştır ve Satürn'ün bağlayıcı etkisinin devreye girmesi çok mümkün diyebiliriz. Diğer yandan güneş Satürn kavuşumu da var. Satürn açıları zorludur ilişkilerde kişileri sıkabilir, boğabilir, ilişkiyi sınavlardan geçirebilir, özellikle Venüs ve güneşin devrede olduğu Satürn açılarında kişiler kendilerini değersiz vs hissedebilir zaman zaman ilişki içinde. Ama uzun ve sağlam ilişkilere baktığımızda da çoğu zaman Satürn bağlantıları görürüz. Ben severim o yüzden sinastride Satürn. Ama dediğim gibi burada karşılıklı bir değer verildiğini hissetmeme, tatminsizlik durumu yaşanması mümkün.

Güneş ikizler kişinin ayı güneş boğa kişisinin asc'si ile kavuşmuş. Güneş boğa kişisinin ayı da güneş ikizler kişisinin Jüpiter'i ile kavuşmuş. Karşılıklı iki kişinin ayının bu noktalarla önemli temaslar kurması da iyi bir işaret. Hatta karşıdaki kişiyi gözünde büyütme, abartmaya gidecek etkiler verebilir. Sevgi yaratır yani bu açılar. Bu anlamda çok güzel. Aynı şekilde aradığını bulma, ihtiyacını karşılama durumu var karşılıklı. Ay ihtiyaçlarımız çünkü.

İki taraf da birbirinin beşinci evini uyarıyor bu da çok güzel bir gösterge. Güneş ikizler kişisi güneş boğa kişisinin 8. Evini uyarmış bu çok sağlıklı olmasa da bence güzel bir gösterge :d çünkü hem arzu verir hem de zaman zaman takıntıya varacak aşk verebiliyor. Herkes tercih etmeyebilir ama bence güzel. Güneş plüto Mars plüto açıları bar bunlar da riskli ama denge sağlanırsa tutkuyu yükselten açılar. Venüs Mars karesi var o da aynı şekilde. Yalnız ikizler kişisi boğa kişisinin güneşine marsla kare açı yapıyor bu durum boğa kişisini gerebilir.

İlk bakışta gözüme bunlar çarptı süslü. Bence denge kurulabilirse güzel bir sinastri bu. Zorlu görünümler var ama onlar olmadan aşk olmuyor, düz normal ilişki oluyor.

8 ağustos 2022 00:51

2. teşekkürler süslüm, bu kişiyle kompozit ve sinastrilerimiz genelde beğenilir. ileride detaylı bir bakım da yaptırmayı düşünüyorum. sizce kompozit mi sinastri mi uzun vadeli eksikleri ve artıları yansıtıyor?

değindiğiniz noktalar gerçekten uyumlu geliyor bu arada.

eğer sorunuz varsa alabilirim şimdi.

8 ağustos 2022 01:00

3. Süslü kompozit ve sinastriyi ayıramam bence ikisi de önemli. Ama ilişkinin devamlılığıysa merak ettiğiniz kompozit daha önemli deniyor. Yine de danışmanlık almadan önce astrologa sorarsanız bunu daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. İlişki haritalarında çok iyi değilim çünkü.

Süslü benim sorum iş bulabilecek miyim.

8 ağustos 2022 01:05

4. öncelikle çok teşekkür ediyorum.

süslüm öncelikle size tavsiyem bu sıralar küçük de olsa bir yardımda bulunmanız. burda bir patron görüyorum, sanki siz dahil elinde fazlaca seçenek var da keyfinden beğenmiyor gibi. eğer bir haber beklediğiniz yer varsa şu anlık burada bir gecikme yaşanabilir ya da yaşandı bile. durgun bir dönem geçireceksiniz. girmek isteyeceğiniz bir işte torpil gibi bir ahlaksızlık yaşanacağını ama bunun kadersel olduğunu düşünüyorum. sanki kader sizi kurtaracak.

6 haftalık bir vade veriyorum. sene sonunu bulacağını düşünmüyorum.

8 ağustos 2022 01:20

5. Süslü haber beklediğim, gecikme olduğu vs doğru. Oradan ümidi kestim zaten gecikince %99 olmadı demektir. Ama eğer dediğiniz gibi sene sonuna kalmadan işe girersem bana en büyük hediye olur. Çok teşekkür ederim. Çok iyi geldi bu bana. Valla ne muradınız varsa olsun çinegeneye bağladım :d

8 ağustos 2022 01:27

6. Bu Arada doğru anladım değil mi altı hafta derken iş bulmayı mı kastettiniz?

8 ağustos 2022 01:34

7. evet evet iş bulmaktan bahsettim

8 ağustos 2022 02:13

8. Çoook teşekkür ederim süslü tekrar.

8 ağustos 2022 02:32

9. ne demekk <3