büyü ya da büyüye kaçan ritüeller ?

böyle şeylerle uğraşıp başına kötü bir şey gelen oldu mu çevresinde görüp duyan? ritüel falan derken bakıyorum bazıları resmen büyü yapıyor. bunun günahı nedir ve kaynak verebilir misiniz? lütfen dalga geçecek olan değil dini yönden bilgilendirecek olanlar yazabilir mi?

1. Çok örnekler verirdim de burada bunu benim söylemem bile enerjimi düşürüyor.

Çok kısa keserek söyleyeceğim,bize de yapıldı ailecek uğraştılar. Sonucunda yapan kişinin şuan ibret dolu bir hayatı var

1 aralık 2022 19:12

2. Bol bol dua okumak lazım, evde Ayetel Kürsi açıp sirkeli suyla temizleyin her yeri. Abdest almak bedensel temizlik gibi enerji ve çakraları temizliyor

1 aralık 2022 20:09

3. A3 biz istanbulda dubleks bir evde oturuyorduk. Yapan kişi bu arada akrabamız. Bizde yaklaşık olarak 6 ay kaldı,kendisi çalışıyordu aynı zamanda.

Bu kişi geldiğinde evin üst katında kalıyordu,yukarıda wc ve mutfakta var. Kendisi 6 ay kaldıktan sonra gitti,ayrıldı evden. Gitmeden öncede bize birsürü şeyler getiriyordu dışarıdan,çalıştığımız yerde karadenizli bir kadın var memleketinden fındık getirmiş diye sürekli kabuklu fındıklar getiriyordu. Herneyse süslü bunlar işin önemsiz kısmı. Evden ayrıldıktan sonra bu sefer üst kata ben taşındım. Zaten oda o kadar kasvetliydi ki,basık tabanlar,küçük üçgen camlar,kapkaranlık bir banyo vs..

ben yatakta yatarken kulağıma hep bir uğultu gelmeye başladı,gece uyuyorum ama uyurken sanki bir rüzgar esiyormuş gibi bir his ve uyurken kendimi görüyorum. Dışarıdayken çok mutluyum,eve geldiğimde kasvet basıyor beni. Evin sanki rengi gri..

banyo yaparken sanki birisi beni arkamdan izliyor da saçlarımı çekecek gibi bir his.

Bu böyle 2-3 ay devam etti.

Bu sırada çok ciddi kayıplarımız oldu. Nişanlım benden sebepsiz yere senden nefret ediyorum diyerek ayrıldı,babam trafik kazası geçirdi çok ağır bir ameliyat oldu. Annem 1 ayda durduk yere 18 kilo verdi. Elimizdeki tüm maddi şeyleri 2-3 ay içerisinde kaybettik.

Bu böyle devam etti.

Sakaryada halamların müstakil bir evi var ama evlerin olduğu yer böyle köy gibi. Arkadaşlarla akşam gezerken bir evde ışıkların yanıp söndüğünü gördüm. Bunu yanımdakilere söylediğimde inanmadılar.

Sonra zili çaldığımda içeriden ortayaşlı bir kadın çıktı ve az önce bu evde ışıklar yandı söndü dimi diye sorduğumda dalgamı geçiyorsun falan dedi. Gitgide kafayı yiyordum. Evde tek başıma kalamıyordum. İsmi lazım değil orada bir abla kahve falına baktı. Kadın cafenin sahibi adamın ablasıymış. Büyü olduğunu ve çözdürünce herşeyin düzeleceğini ve mezarlık büyüsü ve tuvalete yapılmış 3-5 tane büyü olduğunu söyledi ve yazlığımızdaki evin bahçesinde de olduğunu iddia etti ( kadın falcı değil kim diye herkes soruyor ama kadın gerçekten fal bakmıyor çok ısrar ettim arkadaşlarım için asla dedi o yüzden bu kısmı boşverelim )

Eve bir hoca çağırdık,çağırdığımız hoca bizden kocaman bir leğen ve içine doldurulmuş su istedi.

Suyun üzerine de kapatmak için tülbent gibi birşey getirin dedi.

Benim yüzüme baktı ve vah vah sen iyi yaşıyorsun dedi,çok korktum.

Salonda içine su doldurulmuş leğeni tam ortaya yere koydurttu,leğenle arasında yaklaşık 1 metre boşluk vardı. Bizde koltukta oturuyoruz.

Yaklaşık 20 dakika dua okudu,kıpkırmızı mosmor oldu.

Anneme seslendi. Leğenin üstündeki örtüyü kaldır bakalım dedi. Kaldırdık ki içinde fındık kabukları,toplu iğneler ve arapça yazılar. Düğüm yapılmış saçlar (ölü saçı olduğunu iddia etti) kağıdı açtığında içinde tuhaf semboller,anlam veremediğim bir dille yazılmış kelimeler,küçük eskimiş minik kilitler...

Tuvalete domuz yağı sürülmüş dedi,ağır bir koku var dedi.

Hoca annemin ismini ve anneannemin ismini arapça değişik birşekilde kağıda yazarak bir mezarlıkta daha var dedi. Kimin diye sorduğumuzda anneannenin mezarlığında dedi. Hocayla beraber mezarlığa gittik. Hoca ben gelmem dedi,yalvar yakar kıyamet güç bela kabul etti. Orada dualar okudu,gül suyu sıktırdı bize. Yüzümüzü gözümüzü gül suyuyla yıkadık.

Devamı👇

1 aralık 2022 20:50

4. Ay bu neee korkunç

İsim vererek bana dönsün falan bile demek büyüye girebilirmiş sakın denemeyin

1 aralık 2022 21:05

5. A4 eğer hakkımda hayırlıysa olalım/dönsün vs demek bence değil ama ritüel yapmakta bence büyü.

1 aralık 2022 21:12

6. A5 ben dalga geçen bir insandım ve bu kadar inançlı değildim,evet allaha çok şükür inanıyordum ama büyü müyü ne ya diyip gülüyordum dua vs bilmiyordum ama insanın başına gelince anlıyor işte. Bu olaylardan sonra dualara sarıldım,inancım pekişti,arttı. Eve kimseyi sokmuyorum ve herhafta sirkeli ve güllü sularla siliyorum aklınızda bulunsun gül suyu çok önemliymiş.

İnsanın başına gelmeyince anlamıyor,idrak edemiyor ya da saçma geliyor ama inanın başına gelen anlar. Durduk yere ayrıldı nişanlım,bozulduktan 10 gün sonrada geri geldi yalvar yakar perişan halde ama iş işten geçmişti artık. Bu duaları hep okuyorum,5 vakit namaz kılmasamda arada sırada namaz kılıyorum. Kuran okuyorum kendimi koruyorum bu şekilde.

1 aralık 2022 21:20

7. Hasan Karacadağ duymasın

1 aralık 2022 21:23

8. Ritüel, mesaj atsın bilmem ne olayları çok yanlışmış. Hakkımda en güzeli ve en hayırlısı olsun demek yeterliymiş ama ahmet vs bana dönsün demek olmazmış

1 aralık 2022 21:30

9. Evde bakara açın, kesilirse bir şekilde bir sıkıntı vardır derler. Ama evde bakara okunsun.

1 aralık 2022 22:16

10. Suslu ben bir ara ritüel yaptım. Aşırı derecede yoğunlaşarak yapmıştım. Gerçekten telepatik olarak iletişime geçtiğiniz inanmıştı ve Evet ritüel olumlu sonuçlandı fakat ben birkaç gün çok yoğun depresyon, aliklik karışımı bir ruh hali yaşadım. Ve psikolojik birkaç kötü olay yaşadım. Tavsiye etmiyorum.

1 aralık 2022 22:35