büyü yaptırmayı düşünen süslünün sorusundan geliyorum?

evet süslüler var mi böyle büyü, muska deneyimleriniz. ailenizde, arkadaşlarınızda yaşamış olanlar. bizim evde vestiyerin köşesinden çıkmıştı yıllar önce. annemle babamı ayırmak için yaptırmışlar. annem çok korkup bütün evi sirkeli suyla sildirdi bana hiç unutamam ellerim patlamıştı.

1. Benim var malesef. Yengemin annesi babamla amcamin ortak kurulu birden fazla isini bozmak icin yapmis zamaninda. Basarili da oldu. Benim cekirdek ailem durumdan cok kotu etkilendi. Lise ve universite cagim cok kotu gecti hala da etkilerini psikolojik olarak yasiyorum. Amcamin ailesine bir sey olmadi. Tum paramizi yengem ve ailesi cesitli sekillerde uzerine gecirdi. Falan filan suslu yarami destin. Uzun sure sorguladim allah varsa neden buyuye izin vererek insanlarin iradesinin elinden alinmasina izin veriyor diye. Bi cevap bulamadim. Ama boyle pis niyetli seylere yeltenen herkes kendi pisliginde bogulsun.

3 şubat 2021 00:26

2. Nasıl anlıyorsunuz yapıldığını. Diyelim esya da yok

3 şubat 2021 00:31

3. amcamın karısı çok uğraşırdı bu işlerle. halam evlenmek istemesine rağmen kırk beş yaşında ve hala bekar. bir sürü insanla görüştü ama hep sorun çıktı, ilerleyemediler. bir hocaya gitmişler, hoca evinizden size yakın biri (gelin yeğen torun vs.) büyü yapmış, senin kısmetin kapalı demişti.

aynı yenge kalp ameliyatı geçirmişti bir kez. evinde iş yapamadığı için halam bir süre onlarda kaldı. amcamın yastığını düzeltirken içinden muska gibi bir şey çıktığını söylemişti. (ki amcamın haberi yok)

bir kez köydeki evde namaz kılmak için bizim odaya girmişti (ki normalde namaz kılmıyor, ilk kez o gün gördük biz de). o gittikten sonra annem çok kızmıştı neden izin verdiniz diye. aynı sizin gibi tüm odayı didik didik ettik eşyaları döktük ama bir şey çıkmadı.

3 şubat 2021 00:32

4. Suslu yapmaya calistik annem cok direndi ama babam cok akilli bi insan olmasina ragmen bi anda bambaska biri oldu. Umursamaz, depresif. Napsak kendine getiremedik. Cok varlikliydik cok kaybedince de babami toparlamak kolay olmadi. Hala da toparladi diyemem. Elimizde son kalanlarla ve teyzem anneannem dedemin destekleriyle bugunlere geldik. Su an cok iyi bir meslegim var. kimseye muhtac degilim ama cok farkli bir hayatim olabilirdi. Biz muskalar, domuz yagi surulmus kapi esiklerinden anladik. Yenge kisisinin ailesi de degisik tarikatlarda takiliyomus zaten biz pe gorusmezdik. Benim bu islerde pek bilgim yoktur cok dini butun biri de degilim ama bu da boyle bi tecrubeydi. Mutlu olamasinlar.

3 şubat 2021 00:48

5. Halam büyücü. Alkolik kocasından bıktığı için büyüyle trafik kazası yapmasını sağladı. Adam öldükten sonra da inanılmaz zengin yaşlı bir adamla evlendi. Babam halamla görüşmüyor kardeşlikten sildi. Bir kere ben küçükken senin de benim gibi yeteneklerin var demişti ve eve kötü insanlar girerse sırtına saplansın diye giriş kapısına büyü yapıp bıçak asmamı söyledi. 6 yaşından küçüktüm ve saçma bulup yapmadım. Ama şu anda inanıyorum ve hissediyorum. Gözümle de gördüm, detay vermeyeyim ama kocasını nasıl kendine bağladığını bana öğretmişti

3 şubat 2021 00:58

6. Evde sabun bulmuştuk babam için yapılmış, babam kanserden öldü 1 sene içinde.

Hala hatırladıkça kötü oluyorum, yengem( herkeste olduğu gibi amcamın hanımı) böyle şeylerle ilgileniyormuş.

Ben doğum yapacakken bana üstüme örtmem için battaniye örmüş, kolye yapmış.

Hepsini attım, ne çöp verse atarım. Allah uzak etsin.

Böyle uğraşan insanlardan, kötü enerjilerinden korkuyorum. Dua etmek önemli, inanın inanmayın, istemenin enerjisi var iyi ya da kötü

3 şubat 2021 01:20

7. Ben teyzemlerle yaşıyordum eskiden ama bana çok kötü davranıyorlardı hatta odaya kitliyolardı hizmetçi gibi kullanıyorlardı sevmiyolardı beni sonra bi gün hayvanat bahçesine gittik yılanlarla konuşabildiğimi farkettim sonra büyü yaptım gıcık kuzenime hayvanat bahçesinde düşürdüm onu yılanların içine eheheh

3 şubat 2021 01:26

8. Ben komşumuzda gördüm ya annesi anlatmış. Kadının oğlu birine körkütük aşık ve tüm malını kadına yediriyor. Evde ne varsa kadına veriyor. Ailesi de büyü yaptırmış oğullarına ve o kadından uzaklaşmış.

3 şubat 2021 01:43

9. A10 çoook benzerini duydum ben de. Bizim Bi tanıdık da çok çirkindi ama yüzüne bakılmaz derecede fakat büyüyle falan çok ilgiliydi, ailesi de öyle köklü bir aile. Sonra çok yakışıklı bir adamla evleniyor ona büyü yapıp. Çocukları oluyor, kadın da üstüne herhalde artık beni terk edemez diye büyüyü bozuyor. Büyüyü bozduğu gibi adam kaçıyor. Çocuk hem annesiz babasız büyümek zorunda kalıyor hem de sevgisiz yapılan bir çocuk olduğu için kendi de büyü aleminin gördüğü en karanlık büyücülerden oluyor. Yaa.

3 şubat 2021 01:55

10. malesef benim de ailem bu tarz inanclar nedeniyle darmadagin oldu, babamla beraber olmak isteyen bir kadin anneme surekli olmesi icin buyu yapiyor ve annem son 5-6 senedir gercekten hic dertten hastaliktan kurtulmuyor. babam da donem donem baska biri gibi davraniyor, taniyamiyorum bazen. malesef halam ve babaannem de yapiyormus boyle seyler. inanmak istemiyorum buyu diye bir seyin varligina ama anadoluda cok malesef boyle seylerle ugrasan insanlar. cok fazla c*nci hocadir vs gezdik mecburen annemle, bir tanesi gozumuzun onunde evdeki saksidan muskalar getirmisti. cok kotu bir sey, kimse yasamasin bunlari ve ugrasan insanlar bu dunyada cezasini bulsun.

3 şubat 2021 02:06