başak burcu erkeği hakkında neler biliyorsunuz, anlatıldığı kadar korkunç mu gerçekten? en iyi anlaştığı burç ne sice ve ben ikizlerim?

oluru yok mu.p burçlara inanıyorum, tecrübelerinizden faydalanmak hem de biraz eğlenmek istedim. cevap yazarsanız sevinirim süslüler

1. sürekli eleştirir ama asla eleştiri kabul etmez. en ufak bir eleştiride suratı beş karış olur ve bunu aklının bir köşesine kazır, yeri mutlaka bir şekilde onun lafını sokar.( gerçi benimki akrep etkili bir başaktı bu kinci özelliği oradan geliyor olabilir) Sürekli ben haklıyım, ben söylemiştim moduna geçer ama hatalarını kabul etmez. Düzenli diyemem bence dağınıklar ama kendi kişisel bakımlarına özen gösterirler. Kıyafetine, saçına, parfümüne vs. Kalbiyle değil mantığıyla hareket eder. Ben ikili ilişkilerde duygusuz olduklarını düşünüyorum Ama özünde gerçekten merhametli ve iyi insanlar. Sadakat konusunda yorum yapamıyorum benimki sadıktı ya da saman altından su yürütüyordu bende çook güvendiğim için bazı şeyleri zamanında farkedemedim belki de bilemiyorum. Bir de başak erkeğinde şunu gözlemledim( gerçi pek çok erkek böyle biliyorum ama) böyle çok bakımlı, süslü püslü kızları eleştirip işte ben doğal seviyorum, şöyle seviyorum diyip eleştirdikleri kadınlara içten içe hayranlık beslediklerini ve fırsatını bulsalar birlikte olacaklar ama bunu asla kabul etmiyorlar. Yani şöyle özetleyeyim; duygularıyla değil mantıklarıyla hareket ettikleri için gözlerine daha sade, daha hanım hanım, işte bundan iyi anne iyi eş olur diye kafalarında analiz ettikleri kişilerle birlikte olup, eleştirdikleri kadınlara çekiliyorlar. manipülasyon konusunda çok iyiler ve bir tık narsist olduklarını düşünüyorum. Bir de süreki etrafında cıvıl cıvıl insanların bulunmasını istiyorlar ama kesinlikle "ruh emiciler." Daha yazarım da yazarım, başak erkeğiyle çook uzun süreli bir ilişkim oldu. Başak burcuna mensup erkek arkadaşlarım da var. Hepsinden çıkardığım gözlem bu. Arkadaşlık konusunda çok iyiler, bence iyi de baba olabilirler ama iyi bir eş olabileceklerini düşünmüyorum. Bunlar benim genel gözlemim ve yorumlarım. Herkes aynı olacak değil elbette.Haritasındaki farklı burçlar ve konumlar vs. etkiliyordur tabii ki.

17 eylül 2022 16:57

2. "böyle çok bakımlı, süslü püslü kızları eleştirip işte ben doğal seviyorum, şöyle seviyorum diyip eleştirdikleri kadınlara içten içe hayranlık beslediklerini ve fırsatını bulsalar birlikte olacaklar ama bunu asla kabul etmiyorlar."

ayy süslüm ben de doğal kızlardanım ya.

17 eylül 2022 16:59

3. süslüm yanlış anlaşılmasın ben o kısmı tam olarak doğru ifade edemedim ama şöyle söyleyeyim. Benim erkek arkadaşım böyle çok aşırı bakımlı, gezen tozan, aşko kuşko kızlara "influencer tayfa, boş beleş tayfa, eskort kasa,işte bunların kafası sadece buna çalışıyor vs." gibisinden saçma salak şeyler söylüyordu.Böyle bir mekanda çok açık giyinen kızları gördüğünde her bakımlı ya da düzgün giyimli kızlara değil.Ben de bakımlıyım ve süslüyümdür hatta ilk sevgili olduğumuz zamanlarda çok fazla makyaj yapıyordum hiç bir şey demiyordu zaten öyle giyime kuşama karışan bir tip değil, karışamaz da zaten buna izin vermem. Böyle eleştiridiğinde başka kızları ben çok rahatsız olup kızıyordum mesela. ama şimdi dönüp baktığımda aslında o tip kızları çok beğendiğini fark ediyorum. Başak burcu arkadaşlarım da böyle, güzel bir kız gördüklerinde ağızlarının suyu akıyor ama nerede böyle çok sade, kendi halinde, fazla bakımlı olmayan kızlar varsa onlarla birlikte oluyorlar.

17 eylül 2022 17:04

4. benimkinin eli çok açıktı ama şöyle garip bir huyu vardı. nerede böyle gereksiz şey varsa hiç acımadan para verir ama böyle ihtiyacı olan bir şeyi alacağı zaman ık mık yapar erteler ama sonra gidip yine alırdı, bazen daha uygununu bulmaya çalışırdı. Kıyafete deli gibi para harcıyordu, lükse çok düşkündü. ama benimkinin aksine Hem kadın hem erkek başak burçlarında gözlemlediğim şey cimri olmalarıydı.

17 eylül 2022 17:07

5. SAYESİNDE DÜNYADA CENNETİ YAŞIYORUM 8 YILDIR.

17 eylül 2022 17:19

6. "ruh emici" o kadar doğru bir tespit ki. 3 yıl boyunca pek çok arkadaşımın "ay bu ne be, bunu mu beğendin" dediği başak burcuna mensup bir erk kişisine öldüm, bittim, perişan oldum tam manasıyla. Yok anacım, bunlarda hiç duygu yok. 4 sene öncesinin sevgili bile olamadığı bir kızı takmış kafaya, psikopat derecesinde takık yani. Bana da kur yapıyor ama ötesi yok. Tam bir şerefsiz it. Hiçbir şeyi beğenmez, herşeye kusur bulur, herşeyi ince ince irdeler, herrrrr lafını, herrrr hareketini. Ayar olursun. Ben güzel bir kadınım, bakimliyim, işimde çok çalışkanım, sorumluluk sahibiyim, neseliyim, sadakatliyim, ama yok onun kafası hala onu adam yerine bile koymamıs kızın tekinde. Temiz, titiz, aşırı düzenli ve o da iş konusunda çok çalışkandi. Ama böyle sen konuşurken gözleri sana bakar ama anlarsın her kelimeni o sırada kendi eleginden geçiriyor, gözleri donuklasir böyle, ayyyy zor kurtardım kendimi. Bir daha asssssla başak assssla. Takıntılı p*ç. Canını seviyorsan uzak dur şekerim.

17 eylül 2022 17:20

7. ay gittim ekşide de yorumları okudum umutsuzluğa düştüm. bir önceki sevgilim boğaydı ve bana boğalarla aynı cimrilik, sinsilik, takıklıkta gibi geldi, ikisi de toprak burcu olduğu için mi acaba ya, ay yine mi ya

17 eylül 2022 17:24

8. Bu arada en iyi anlaştığı burç ikizler, o ayrı. Ama adeta allahin cezası bir erkek tipidir. Yıllardır mutlu bir iliskileri olan suslume de maşallah demek istiyorum, bir istisnaya denk gelmis muhtemelen.

17 eylül 2022 17:40

9. Ss başak burcu seviyorsan katlanırsın sevmiyorsan çekilir dert değil. Bende ikizler yükselen başak vardı. Ruhumu ışığımı emdi senelerce ben istedim o istemedi o istedi ben istemedim. Vazgeçince kıymetli olursun genelde. Senin burcun ikizler olduğu için ki ikisinin de yöneticisi merkür iyi anlaşabilirsin. Ama eleştiri meselesi çok ciddi. Her şeyi eleştirir ya zordur beraber yaşaması

17 eylül 2022 17:44

10. Eleştiri evet ama en kötülerinden biri de takıntı. Taktı mi takar yani, o kadar sevdiğin adamın ağzının orta yerine carpasin gelir. Allahin kusursuz kulları, çıktığı anayı beğenmez böyleleri.

17 eylül 2022 17:46