1. okuldaki müzik hocası müzik ekibiyle toplantı yapıcaz dedi, beni de aralarına yeni almıştı. o esnada bana eğer olur da bu sene yapılırsa fizy'e katılmak ister misin, katıl dedi. ben henüz yeni olduğum için biraz çekindim ama.
odamdan çıktım babam işten gelmişti balkona yemek yemeye çıktık. annemlere müzik hocası fizy'e katılmamı söyledi yetenekli olduğumu söyledi dedim biraz sevinçli bir şekilde. babam bana napacakmış seni ne yani napacak dedi. ne olacak işte eğer olursa yarışmaya katılmamı istiyor dedim. ne yapacak sanki seni ne ne dedi aşağılarcasına. ben de ne olabilir katılmak için çağırıyor başka ne olacak dedim bana bak benimle düzgün konuş ağzına çarparım senin defol git odana dedi. odana defol git geliyorum şimdi mahvedicem seni dedi gözlerim doldu o sırada. balkonlar da karşılıklı olduğu için karşımızdaki insanlar bizi izliyordu. bana odana git şimdi geliyorum mahvedicem seni dedi, odama gidip dövmekle tehdit etti. gerçekten de odamda dövecekti beni. gözlerim doluyor bunları yazarken, anlattığıma pişman olduğumu söyleyince hayvan beni dinleyeceksin dedi. yerin dibine girdim. kendimi o an mezara sokmak istedim insanlar bizi tiyatro izler gibi izledi.
zaten olsa da katılmamıştım ama hocanın bana onu sorması çok büyük bir şeydi. odamdan çıkmak istemiyorum şuan öyle yerin dibine girdim. annem de mutfaktan balkona küfür ede ede giriyordu bebek kardeşime bağırıyordu, sen zaten yükten başka bir şey değilsin diyordu kardeşime. bırakın sitenin bahçesine çıkmayı, camdan bakacak yüzüm yok. küçük bir sevincim vardı zehir zıkkım oldu, çorbam yarım kaldı boğazım ağrıyor.