babam ve annem balkonda herkesin içinde bağırdı, babam beni dövmekle tehdit etti yerin dibine girdim etraftaki herkes bizi izledi?

biraz uzun olduğu için ve paragraf paragraf yazmak istediğim için yoruma yazdım

1. okuldaki müzik hocası müzik ekibiyle toplantı yapıcaz dedi, beni de aralarına yeni almıştı. o esnada bana eğer olur da bu sene yapılırsa fizy'e katılmak ister misin, katıl dedi. ben henüz yeni olduğum için biraz çekindim ama.

odamdan çıktım babam işten gelmişti balkona yemek yemeye çıktık. annemlere müzik hocası fizy'e katılmamı söyledi yetenekli olduğumu söyledi dedim biraz sevinçli bir şekilde. babam bana napacakmış seni ne yani napacak dedi. ne olacak işte eğer olursa yarışmaya katılmamı istiyor dedim. ne yapacak sanki seni ne ne dedi aşağılarcasına. ben de ne olabilir katılmak için çağırıyor başka ne olacak dedim bana bak benimle düzgün konuş ağzına çarparım senin defol git odana dedi. odana defol git geliyorum şimdi mahvedicem seni dedi gözlerim doldu o sırada. balkonlar da karşılıklı olduğu için karşımızdaki insanlar bizi izliyordu. bana odana git şimdi geliyorum mahvedicem seni dedi, odama gidip dövmekle tehdit etti. gerçekten de odamda dövecekti beni. gözlerim doluyor bunları yazarken, anlattığıma pişman olduğumu söyleyince hayvan beni dinleyeceksin dedi. yerin dibine girdim. kendimi o an mezara sokmak istedim insanlar bizi tiyatro izler gibi izledi.

zaten olsa da katılmamıştım ama hocanın bana onu sorması çok büyük bir şeydi. odamdan çıkmak istemiyorum şuan öyle yerin dibine girdim. annem de mutfaktan balkona küfür ede ede giriyordu bebek kardeşime bağırıyordu, sen zaten yükten başka bir şey değilsin diyordu kardeşime. bırakın sitenin bahçesine çıkmayı, camdan bakacak yüzüm yok. küçük bir sevincim vardı zehir zıkkım oldu, çorbam yarım kaldı boğazım ağrıyor.

17 eylül 2020 22:10

2. kıyamam kuzum benim üzülme sen utanılacak bir şey yapmadın ki baban anlamadan dinlemeden ayılığını tescillemiş sadece. şiddet her evde böyle sudan sebeplerle yaşanıyor maalesef. şimdi daha iyi misin peki? sen daha önce babam kardeşimi sesinden rahatsız oluyor onu nasıl koruyabilirim diye soru açtın mı?

17 eylül 2020 22:18

3. Bu pislikler nasil baba oluyor, okurken benim de gozlerim doldu. Suslum canim sariliyorum sana kocaman. Bundan utanacak tek kisi o baba denilen yaratik. Senin sucun degil. Kendini onun hasta kisiliginden korumayi ogrenmelisin ve zamani gelince arkana bakmadan cikmalisin oradan. Sen yeteneginin pesinden git 50 yasinda bir hastanin senin hayatini baltalamasina izin verme. Onla muhattap olmamaya calis. Siddet uygularsa da polise git.

Cocuguna travmalar ekleyen, uzen, inciten hic bir ebeveyn iyi bir ebeveyn degildir ve bu cocugun sucu degil. Lanet olsun ya... bir sevgi gosterecekler onu da beceremiyorlar. Neseye,yetenege, guzellige bakip sarilmayi bilmiyorlar. Biz de ana baba diyoruz bunlara...

17 eylül 2020 22:18

4. süslü emin olun utanmanızı gerektiren bir şey yok babanızın davranışlarından siz sorumlu değilsiniz

17 eylül 2020 22:20

5. şuan odamda oturuyorum yemeğimi yiyemedim doğru düzgün odamdam çıkacak yüzüm yok anneme odama getirebilir misin desem bana bağırır. bugün de kendim evde yemek yemek istedim ortalığı batırıyorsun ne kadar pis boğazsınız dedi. beraber yemek yiyoruz yüksünüz bana dedi. keşke doğurmasaydın beni o zaman diye geçirdim içimden. a3 o soruyu ben açtım çoğu kişi ciddiye almadı ama troll sandılar. kardeşimi alıp odama geçerken o daha bebek tabi ses çıkaracak neden yaptınız o zaman demiştim senin o ağzını burnunu kırarım diyip küfür etti. bir tane de kız kardeşim var sürekli odada ağlıyor yalnız hissediyorum kimsem yok. kardeşime çok üzülüyorum bazen ağlıyorum ben üniversiteye gittiğimde babam napacak ona diye. daha çok küçük

17 eylül 2020 22:29

6. Senin değil babanın utanması lazım. Komşular da böyle düşünmüştür zaten. Ne yazacağımı bilemiyorum başka :(

17 eylül 2020 22:32

7. Gozlerimi doldurdun.Kardesinle odanda misiniz su an. aç kalma onlar iceri gidince git ye bir seyler

17 eylül 2020 22:34

8. Hiç utanma utanması gereken kişi sen değilsin.

Bahsini ettiğin yarışmaya da sakın katılmamazlık etme. Bir daha da ailenle sevincini bi şeyini paylaşma. Belli ki anlayacak insanlar değiller. Rezil falan olmadın onların rezilliği.

17 eylül 2020 22:34

9. çok teşekkür ederim hepinize. şuan odamda iki kardeşimle beraber oturuyorum kız kardeşim sürekli ağlayıp duruyor zaten. ben ona ağlama artık diyorum aslında ben de ağlamak istiyorum ama onun yanında ağlayıp onu kötü etkilemek istemiyorum. diğer küçük kardeşim de hiçbir şey anlamıyor zaten, ben odamda hüngür hüngür ağlarken suratıma bakıp gülüyor hiçbir şey anlamadan konuşuyor bir şeyler söylüyor kendi kendine habersizce. kız kardeşimle ben aynı senede mezun olacağız bir şekilde gideceğiz ama o burada kalacak onu her şeyden çok seviyorum onun için canımı veririm. ona biz gidince babam büyüdüğünde şiddet uygular döver ezikler öyle büyür diye çok korkuyorum

17 eylül 2020 22:47

10. hatırladım ben o soruyu cevap yazacaktım hatta ama hesabını kapattın galiba göremedim. böyle her boka hiç değilse aile içi şiddet sorularına troll yazmayın ya her evde var işte küçük büyük off.. ya ben ne diyeyim bunlar nasıl insanlar sen böyle o çocuk daha ufacık sesi bile batıyor. annen de ne rahatmış benim evladımın babası olacak pislik üstüne yürütüp dövmeye kalkacak benim evladım o masadan aç kalkacak odasına kapanacak ben gidip bakmayacağım bir tas çorba götüremeyeceğim bir de anneyim diye dolaşacağım ortada öyle mi pes... sinirlerim bozuldu benim bile. onlar yatınca bir bardak süt bisküvi falan bir şeyler ye bari aç karnına uyunmaz zaten sinirlerin bozuk. hiç utanma gencecik kızının üstüne yürüyen adamı ben de görsem kıza bir şey olmasa diye bakarım etraftan insanlar onun için bile bakmış olabilir senin de minicik çocuğun da şansı böyle bir aileye doğmak işte.

17 eylül 2020 22:49