babyliss kalın saç maşası alacağım 32 mm mi 38 mi

saçlarım göğüs uçlarıma geliyor ( evet başka anlatma şekli bulamadım idare edin :D ) youtube da her iki maşanın da videolarını izledim 38 çok havalı gözüküyor ama çok mu kalın rahat kullanamam mı aranızda kullanan var mı seçim yapmama yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ederim :) not: 19 mm bir tane ince maşam var

1. sacin o kadar uzunsa 38 mm'le pek dalga yapamazsin. bende 32 var o bile pek tutmuyor acikcasi. ustelik kendi sacim dalgali, fonu masayi cok iyi tutar normalde, evde de kuzu gibi olsun istemedigim icin kalin bi masa aldim ama o kadar kalin olunca da dalgalar ucuna dogru akip gidiyor ustler pirasa gibi kaliyor.

18 haziran 2015 22:50

2. (yazar: ece) evet pek uzun değil ondan çekiniyordum ben de çok sağol

18 haziran 2015 22:51

3. bir arkadasinda falan varsa bi denemeni tavsiye ederim :)

18 haziran 2015 22:52

4. (yazar: ece) hiç bir arkadaşımda yok maalesef ykm de fln denemeyi düşünüyordum ben de :)

18 haziran 2015 22:55

5. bence de 32 mm'yi almalısın. benim saçlarım uzun ve hafif dalgalı. 38 mm'lik maşa pek tutmuyor. günün sonunda eve geldiğimde ahh bunun için mi uğraştım oluyorum. ama benim 38 mm'lik maşam 180 dereceye kadar ısınıyor babyliss o da. ama 32 mm olan hem 200 dereceye kadar ısınıyor hemde düşse bile dalgalar çok güzel bir görüntü oluyor.

19 haziran 2015 00:40

6. (yazar: iremoz) ikisini de kullanan birinden bu tavsiyeyi almam çok iyi oldu, teşekkür ederim

19 haziran 2015 01:33