bahçelievlerden beşiktaşa nasıl gidilir?

metroya ve metrobüse ulaşımım var süslüler beşiktaş meydana nasıl giderim?

1. Aslında gitmem gereken yer meydan mı onu da bilmiyorum ahdjsjd amacım kahvaltıcılar sokağına ulaşmak süslüler nasıl giderim?

17 mart 2021 23:50

2. en kolay metrobüse binersin zincirlikuyuda iner ordan bi dolmuşla inersin meydana. beş dk sürüyo zaten trafik olmazsa.

17 mart 2021 23:51

3. Allah başka dert vermesin:)

Ben Ankaralı olarak biliyorum anlatayım.

Öncelikle Eminönü'ne gideceksin m1di sanırım ona bineceksiniz sonra Eminönü'nden Beşiktaş vapuruna

17 mart 2021 23:53

4. Vapurdan inince 1km kadar yürüyeceksin kahvaltıcılar için:)

17 mart 2021 23:55

5. Tramvay kullansan daha iyi olurdu süslü. Tramvay Kabataş durağında inip ya yürürdün ya Beşiktaş otobüsüne binerdin. En hızlı bu olur bence.

18 mart 2021 00:08

6. Metrobüs zincirlikuyu. Metrobüsten inince caddeden kabataşa giden herhangi bir otobüs.

18 mart 2021 00:44

7. Bu arada tramvayı kesinlikle tavsiye etmem metrobüse göre çok daha fazla durak var ve yavaş gidiyor. Bahçelievler yaşıyorum ve sık sık beşiktaşa giderim

18 mart 2021 00:50

8. en hızlısı metrobüs ile olur, zincirlikuyuda inip otobüs ya da dolmuşa binebilirsiniz. meydanda da inebilirsiniz akaretler durağında da. tramvay ile zaman alır gelmeniz oldukça yavaş çünkü. eminönü'ne gelip vapur ile beşiktaş'a geçmek de en olmayacak seçenek, çünkü hem tramvay ile gitmeniz gerekiyor eminönü'ne, hem de eminönü beşiktaş vapuru pek sık değil.

18 mart 2021 01:41

9. metrobüse bin zincirlikuyuda in. yukarı çık beşiktaş yazan bir otobüse bin. beşiktaş meydanda iniceksin indiğin zaman konum aç kahvaltıcılar sokağını veya birine sorabilirsin 5 dk meydandan zaten.

18 mart 2021 22:11