banka kartımın son kullanım tarihi dolmak üzere?

kızlar yurtdışında yaşıyorum, tr'de garanti bankasında hesabım var. fark ettim ki banka kartımın son kullanım tarihi aralık 2024'müş. banka kartımı netflix falan üyelikler için kullanıyodum, başka kartla değiştiririm sorun değil ama banka kartımın süresi dolunca uygulamadan hesaba erişimimi de kaybeder miyim? euro hesabım falan da bu hesaba bağlıydı. türkiye'de olmadığım için bir süre yeni kart alamayacağım. türkiye'de yerleşim adresim de yok zaten, yeni kartı nasıl alırım bilmiyorum.

1. Banka kartıyla online bankacılık ayrı ayrı şeyler. Süresinin bitmesine 2-3 ay kala onlarda kayıtlı olan adresinize yeni kart gönderiyorlar. Sistemden kayıtlı adrese bakın bir adres olmak zorunda hesap için

dün 12:21

2. Bankaya mail attın mı bilmiyorum ama O süreye aldanma yenisi gönderilmediyse ya da sana bu konuda bilgi maili gelmediyse kulllanmaya devam edebilirsin.

dün 12:29

3. kızlar eski işyerim kayıtlıydı oraya gitmiş ama artık ben orada çalışmadığım için teslim almamışlar. böyle olunca geri gönderilmiş. türkiye'de ailemin adresiyle güncellesem oraya gitse gidince alırım diye düşündüm. bu sürede online bankacılığı kullanabileceksem sorun olmaz.

dün 12:34

4. Kartın olmasa da mobili kullanıyorsun fakat üteliklerde kart numarası girdiğin ve o kart iptal olacağı için iyelik ücretini uygulama çekemez. Kartın yokken sanal kart oluşturabiliyorsan sanal kart oluşturur onun kart numarasını verirsin. Fakat bu her bankada mümkün olmuyor, denemelisin.

Adresi güncelleyip tekrar istediğinde 1.derece yakınına da teslim ediyorlar.

dün 12:38

5. Bir şey olmaz

Sen müşteri hizmetlerini ara yeni kartın gönderileceği adresi güncellet

dün 12:50

6. Birebir aynı kartınızın suresi uzatılıyor, dolayısı ile yeni kart basıp yolladılarsa kullanabilirsiniz online'da da ama asıl kartınızı da teslim aldırın bir vakit tabi, kalmasın bir yerlerde.

dün 13:34

7. Başka bankada çalışıyorum. Birebir aynı kart gönderilmez mevzuata aykırı. 16 haneli kart numaranız her kart yenilemede değişir. Kartın süresi dolmuşa dolmuştur kullanamazsınız. İnsanları yanıltmayın.

A3 doğru bilgi vermiş.

dün 17:36