bazı ürünler bim'e neden bu kadar ucuz geliyor?

sizce kalitelerinde farklılık var mı? mesela bugün gelen nascita saç fırçası internette 40tl ama bim'de 10tl idi.

1. Bence toplu aldığı için ucuza geliyor binlerce şubesi var sonuçta. hem de sürümden kazanmış oluyor. Bahsettiğiniz fırçadan yedek aldım ikisi de aynı kalitede.

17 kasım 2020 12:32

2. Ben bugün gittim fırça çok sertti sanki saçı yolacak gibi :( özelliği ne süslüm fırçanın anonim 1 süslüm

17 kasım 2020 12:32

3. Süslü pek bir özelliği yok aslında önceden gratisten aldığım bi tarağı kullanıyordum bayağı yumuşaktı ama saçım çok dökülüyordu. Nascita ona göre daha sert ama ne hikmetse saçımı takılmadan tarıyor daha az döküldüğü için beğendim

17 kasım 2020 12:37

4. Bende aldım o taraktan süslüler, ilk görüşte bu ne be dedim ama iyiki almışım. Saçlarım ince telli, çabuk karışıyor ve kırılıyor. Hemencecik açtı saçımı, asla rahatsız etmedi. Saç derimi de hiç acıtmadı. Çok sevdim. Tangle teezer almak istemeyenler için çok iyi bir alternatif bence. Ihtiyacınız varsa tükenmeden alın.

17 kasım 2020 12:44

5. toptan fiyatına perakende satış yaptığı için.

17 kasım 2020 12:54

6. Ben de aldım fırçayı tavsiye ediyorum gerçekten esnek ve işe yarıyor

17 kasım 2020 13:22

7. Orjinal ve emin olun bir farkı yok diğerlerinden

17 kasım 2020 19:37

8. Üreticiyle anlaşıp toptan alım yapıldığı için üreticiden alınan üründe kar payı inanılmaz düşük oluyor. Bim kendisi satarken de yüksek kar payı koymuyor. Türkiye nin her ilçesinde, büyük yerlerde 2 3 sokakta bir BİM var ve aktüel de olan her ürün en az 2şer tane her bir bime geliyor. Satılan ürünlerin toptanlığını oradan bir hesap edin. Üretici, gratise 20den 10 tane satıp elde edeceği karın çok daha fazlasını bime 5ten 100 tane satarak elde edebiliyor.

18 kasım 2020 01:40