bebek gibi kokan parfüm önerisi?

merhaba süslüler. bebek kokusu gibi bir parfüm arıyorum. böyle bebek pudrası gibi bir koku. bebek kolonyalarının kokusu çok ağır ve alkollü geliyor. bebek mağazalarında satılan parfümler nasıldır sizce? varsa önerileriniz bekliyorum.

1. teint de neige olması lazım yazılışından emin değilim :), pudra kokusu

8 ocak 2021 22:13

2. Dalin bıcı bıcı kolonyası

8 ocak 2021 22:16

3. a3, çok pahalıymış süslü ;( ama muscent parfüm bu kokuyu yapmış deneyeceğim teşekkürler ;)

8 ocak 2021 22:29

4. mustela'nın musti'si kalıcı değil demeye geldim. içinde alkol yokmuş belki ondandır kokusu çok güzel olmasına rağmen yarım saatte gidiyor o parayı hayatta hak etmiyor.

ss muscentten teint de neige denersen beğenip beğenmediğini buraya ya da bana yazar mısın? ben de kararsızım biraz son zamanlarda kör atış aldığım muscentler hep kötü çıktı da :(

8 ocak 2021 22:34

5. aa süslü hangi kokuları denediniz peki? bende muscent parfümden bayağı bir liste yapmıştım denemek için.

8 ocak 2021 22:36

6. - Jo Malone Peony Blush Suede (orijinaline benzemiyor bence ama bu kötü değildi)

bunlar da direkt kötü olanlar, bana çok alkollü ya da ekşi geldi:

- Issey Miyake L'eau Dissey Woman

- Lanvin Eclat d'Arpege

- AMOUAGE; LILAC LOVE

burdan glossier you denemek istiyorum ama 15ml 50 tl veresim de gelmiyor doldurma parfüme

8 ocak 2021 22:43

7. ben muscentten teint de neige aldım, bayağı bir hapşırttı beni. Çok pudralı olduğu için olabilir. En başta inanılmaz güzeldi, yumuşacıktı uyumadan sıkıyordum ama sonra zamanla ya kötüleşmeye ya da bana kötü gelmeye başladı maalesef... kızkardeşime vermiştim o da en başta beğenirken sonradan beğenmemrye başladı.  Alsanız en başta çok beğenirsiniz ama sonra "ne gerek vardı" diyorsunuz tecrübeyle sabit :(

9 ocak 2021 01:56