benim yerimde olsanız hangi ülkeyi seçerdiniz hollanda mı finlandiya mı?

aslında daha önce hollanda'da yaşamıştım ve çok seviyorum açıkçası orayı. şartlar benzer. maaşım yakın sayılır aynı alım gücüne sahip olacağım, ikisinde de küçük bir şehirde yaşayacağım merkeze ulaşım zor. finlandiyada tutacağım ev çok daha güzel hollanda'da bulabildiğim bir ev var eh idare eder o da. hollanda'da yakın bir türk arkadaşımla çalışacağım ve eskilerden takıldığım insanlar. finlandiyada almanlarla çalışacağım ve beni sevmeme ihtimalleri ve yalnız kalmak beni biraz korkutuyo iki iş de gelecek bakımından aynı şeyi vadediyor ama fırsatların beni nerde bulacağını bilemem tabii ki. bir yanım kalk yeni bir ülke gör diyor diğer yanım mutlu olma ihtimalinin olduğu yeri seç diyor. öte yandan belki orda daha mutlu olacağım bilemiyorum yani çok kararsızım bir de finnish erkekler mi yoksa dutch erkekler mi daha iyi sizcs

1. hollandada yasiyorum. finlandiyaya gitmedim ve finnish biriyle hic tanismadim, erkeklerini bilemicem ama hollandali erkekler benim sahsen ilgimi cekmiyor, fazla direktler ve hic esprili degiller, finliler de farkli degildir diye dusunuyorum.

yerinizde olsam hollandayi secerdim. finlandiya bana hem toplum hem iklim olarak cok soguk geliyor. yaniliyo olabilirim. hollandada kucuk sehir groningen bile olsa atla trene 2 saate amsterdamdasin uzak degil hicbi yer ulkede.

29 ağustos 2023 20:35

2. haha son cumle gulumsetti suslu. hollanda diyorum. hem tanidigin kisiler de varmis gittiginde yalnizlik cekmeyeceksin ki bu cok onemli bence. finlandiyada kimseyi tanimiyorsun + havasi buz net depresyon. finlandiyaya gezmeye gidersin

29 ağustos 2023 20:37

3. dutch diyorum ben de, bol sans suslu <3

29 ağustos 2023 20:37

4. Almanlarla çalışmak eğer disiplini ve otoriteyi sevmiyorsan aşırı zor ve bir o kadar sıkıcı. Alman erkekleri şey gibi böyle ağzında güzel bir pasta tadı varken birden üstüne bira içersin ve ikisinin tadı birbirine karışır her şey bok gibi olur ya işte aynen öyle hissettiriyor insana. Benim tercihim Hollandadan yana hollanda candır ya hem insanı hem ortamı güzel ;)

29 ağustos 2023 20:38

5. hollandayi secin bence süslü finlandiya ya gezmek için gitmiştim dogasi falan mükemmel bir yer ama devamli yasanacak bir yer degil bence sıkıcı bir ortamı var.

29 ağustos 2023 20:39

6. Ne güzel bir ikilem ya. Umarım bana da nasip olur. Bence Hollanda süslü. Mutluluklar diliyorum. ♡

29 ağustos 2023 20:57

7. Valla ne güzel dertler var yareppim

29 ağustos 2023 21:13

8. abaza mısın abla erkeğine göre ülke seçmeyi düşünmüyorsun umarım.

30 ağustos 2023 13:52