benzoxin den memnun kalanlar akneleri tamamen söndürüyor mu deril altındakileri bile ve bazı yorumlarda pigmentasyon yapıyor denilmiş ?

siz böyle bir olumsuz etki gördünüz mü? benim aknelerim kistik hormonal ve aylar sürüyor bazen sönmüyor mesela şu an iki kaşın arasında var ve üç hafta önce çıkmıştı dokunuyorum hala sert şiş sönsün istiyorum çok şey denedim nafile yazın soyucu şeyler kullanmak istemiyorum ama başka çare bulamadım benzoxin nasıl fiyatı da ucuz değil üstelik temmuzda zam binecekmis ona göre alacağım

1. Merhaba kistik akne ile ilgili olarak youtube'da beauytwithin kanalı ve (link: https://youtu.be/zvLz9AqeM-w Şu) videodaki bilgiler çok işime yaramıştı belki size de yardımcı olur. Benzoxin i bilmiyorum ama benzamiycn kullanmıştım çok memnun kalmışım.

30 haziran 2023 00:23

2. Teşekkürler a1 bakacağı m ona benzamycin yazın kullandınız mı pigmentasyon olayından korkuyorum bir de onunla uğraşamam

30 haziran 2023 01:06

3. Yazın kullandığım da oldu ama gece kullandım. Gündüzleri ise mutlaka güneş kremi kullandım. Güneş kremim de avene cleance spf 50 idi.

30 haziran 2023 01:31

4. Anladım sağol a1 ben evde de kullanıyorum zaten cildim çok hassas çünkü inşallah lekelenmem kurtulurum aknelerimden

30 haziran 2023 01:40

5. Benzamycin kullandım, sırtımdakileri geçirdi ama yüzümdekilere fayda etmemişti ve sırtım kışın kullanmama rağmen acayip lekeli gerçekten.

30 haziran 2023 01:57

6. Hadi ya redditte de başka sitelerde de çok araştırdım benzoil peroksiti kistik akneler için harika deniliyor ama leke birakma yapma potansiyeli de var off napacagim ben ya kararsız kaldım kistik aknelerim kafam kadar çıkıyor sönmüyorlar

30 haziran 2023 02:21

7. Bende leke filan kalmadı ama bırakınca maksimum bir aya geri geliyor sivilceler

30 haziran 2023 04:17

8. benim alnımda çıkan sivilceleri geçirmişti yüzümde leke yapmadı gece sürüyordum.

30 haziran 2023 10:17

9. Mrb A4 benim yanaklar komple kırmızı izler dolu geçirir mi onları bir de çukurlar var

30 haziran 2023 13:44

10. Cildi çok soyup inceltiyor mu a5