bershka'dan bot almak akıl kârı mı?

süslüler bershka'dan bir bot gördüm ve çok beğendim. bot ihtiyacım da var. sizce bershka'dan her gün giyilecek bot almak mantıklı mı? (link: https://www.bershka.com/tr/kadin/koleksi%cc%87yon/ayakkab%c4%b1/bot---%c3%a7izme/d%c3%bcz-da%c4%9f-botu-c1010205534p102055783.html?colorid=040 ) değilse max 280 liraya buna benzer düzgün bir bot önerebilir misiniz?

1. Nerde yaşadığınıza bağlı. Ben ankara'da içi dışı deri giymezsem soğuktan donarım. Su alır ayrıca.

29 ekim 2019 15:13

2. bu attığınız modeli pek beğenmedim açıkçası kaba geldi ama bershka’dan daha önce bot aldım evet aşırı aşırı kaliteli değil ama öyle 1 haftada da ağzı burnu kaymıyor en az 2 yıl giyilir

bir de kasım sonunda black friday indirimi olacak ihtiyacınız acil değilse onu bekleyin

29 ekim 2019 15:15

3. Bence mantıklı değil kalitesinden emin olamazsın baya şans işi. Sonuçta ayakkabı firması değil ne kadar kaliteli olabilir?

29 ekim 2019 15:24

4. sozlukte su soruya bin defa cevap vermisimdir. alma. zaradan da alma.bunlarin ayakkabilari hic rahat ya da kaliteli degil.

29 ekim 2019 15:28

5. Hayir almayin sakin. O paraya cok daha kaliteli, ayaklarinizla dost bot alirsiniz zaten.

29 ekim 2019 15:36

6. herkes ordan alma demiş ama kimse de şurdan al dememiş nerden alacak kız bir öneride bulunsaydınız bari

29 ekim 2019 15:37

7. Tekstil firmalarından ayakkabı alınmaz süslücum bu hatayı yapmayın. Bir firma ne ile satış yapmaya basladiysa onu üretmekte iyidir. Inditex grubundan ayakkabı alinmaz. Cok pahalılar. Bu fiyati verecekseniz trendyol morhipoda üstüne en fazla 10 15 koyup gerçek deri ve cok daha sık bir ayakkabı alabilirsiniz.

29 ekim 2019 15:38

8. Süslü açıkçası ben de deri olmayan ayakkabıya bota para veren biri değilim üstelik de her gün giyeceksem. Ama geçen sene öylesine bershka indiriminden bir boy almıştım. allahım o kadar güzel çıktı ki eskiyecek diye aklım gidiyor. Çokkkkk aşırı rahat, şık, asla su almadı ve çok soğuk bir yerde yaşıyorum asla üşümedim. Biraz şans işi galiba. Bershkanın her ayakkabısı botu iyi çıkmayabilir modele göre değişiyordur herhalde.bu gösterdiğin güzele benziyor. Acelen yoksa indirimde al derim ben.

29 ekim 2019 15:46

9. Flodan aldım geçen yıl gayet güzeldi. 280 çok pahalı üstüne biraz daha koyar Cat alırsın

29 ekim 2019 16:06

10. dağcı botunu yerinizde olsam decathlonda satılan quechua markasından alırım. ben geçen sene aldım. kış için olanını almıştım. konçları tüylüydü falan. bayaa rahat ve taş gibi. sıcacık tutuyor. 140a aldım 2018 ekim ayında. bakabilirsiniz bence, farklı bütçelere hitap eden dayanıklı botları oluyor quechua'nın. inditex'e değmez cidden.

29 ekim 2019 16:15