beyaz sneaker arıyorum? sizce hangi modeli alayım?

süslüler işe giderken metro metrobüs kullanıyorum biraz rahat olması da önemli o yüzden. böyle genelde pantolonların altına giymelik bir model arıyorum. iki model beğendim. siz olsanız aşağıdakilerden hangisini alırdınız? başka model tavsiyeleriniz varsa da bakmak isterim. tşk 🌹 (link: https://ty.gl/hpa8qieecq 1) (link: https://ty.gl/2xfjt2l20p 2)

1. Adidas advence her şeye çok yakışıyor, bunları sevmiyorum ben

26 haziran 2022 12:54

2. A1 süslü teşekkürler rahatsa bir bakıcam. A2 süslü advantage modeli mi demek istedin acaba yazdığını bulamadım :(

26 haziran 2022 13:04

3. evet süslü advantage demek istedim, ilk giyince pek rahat olmuyor ama zamanla yumuşayınca rahatlıyor biraz. ben çok uzun yollar yürüdüm onunla. benim ayagim tarakli olduğu için çok acıtmış olabilir. ama hem pantolona hem de eteklere çok yakışıyor.

26 haziran 2022 13:27

4. Teşekkürler süslüler🌹Benim de diz ağrım var sağ dizim ağrıyor ayağımda da biraz problem var çok ayakta durmaktan sanırım. İki modele de bakayım artık birini alıcam mecbur.

26 haziran 2022 14:30

5. A5 süslü (link: https://ty.gl/8ircc6qz11 1) bu da (link: https://ty.gl/a2t72bbow5 2) açılır inş.

26 haziran 2022 15:39