beyazlar için hangi marka deterjan kullanıyorsunuz?

süslüler yeni eve çıktım. annem ariel kullanırdı hep. ben başka marka kullanmak istiyorum. sizler hangi markadan memnunsunuz. önerilerinizi bekliyorum.

1. Süslü ben granül sabun kullanmayı düşünüyorum durunun. Ama ariel gibi leke çıkaracağını sanmam.

30 kasım 2018 18:39

2. Granül sabunu araştırayım süslü. Teşekkür ederim

30 kasım 2018 18:41

3. Alerjik ve hassas bir cildim olduğu için evde yapmayı deneyelim dedik. Çamaşır sodası boraks ve yeşil sabun aldık annemle kolları sıvadık hazırladık. Hadi ben kendimi geçtim annem hayatımda bu kadar iyi leke çıkartan birşey görmedim diyo renkli olsun beyaz olsun tertemiz yapıyor. Beş kiloluk malzemeyi üç aydır kullanıyoruz ki bir ayı zor bulurdu bize normal deterjanlar. Hızımızı alamadık girdik bulaşık makinası için de karışım yaptık onu tutturmak zor oldu ama onu da çok iyi bir şekilde hallettik. Bilmiyorum yanaşır mısınız ama ben tavsiye ederim. Hı şu var mis kokmuyor çamaşırlarda koku yok yumuşatıcıyı da kendimiz yapıyoruz ne alerji var ne sıkıntı hem baya tasarruflu da. En güzel tarafı da makinada unutulmuş asılmamış çamaşırlar kokar ya kokmuyor kesinlikle kâr elde etmek için neler koyuyorlar içine o kokuyu bastırmak için de parfümü basıyorlar belli değil.

30 kasım 2018 18:49

4. Omo’dan memnunum.

30 kasım 2018 18:51

5. Abc’nin beyazlar için olanı muhteşem. Ariel ve persil kullandım daha önce ama bir ABC değil...

30 kasım 2018 19:18

6. Süslüler malum öğrenci evi. Hem sağlıklı hem ucuz daha iyi olur. Deneyeceğim teşekkür ederim hepinize :)

30 kasım 2018 19:19

7. Şimdilik bir deterjan alayım. Evde deterjan yapmayı da öğrenene kadar idare etsin bakalım. Sağol süslüm❤

30 kasım 2018 22:10

8. Annemde hep ariel kullanıyor fakat ben perwolün beyazlılar için olanını kullanıyorum siyahlar için olanı da çok iyi

1 aralık 2018 13:34