beylikduzunden kosuyoluna en hizli toplu tasima nasil gidilir susluler (1.30-1.45 dk sure olmali diyeyim)?

lutfen yardim suslulerim

1. metrobusle söğütlüçeşmeye geçmeniz en hızlı yol.

27 temmuz 2021 16:29

2. Suslum scesme mi yoksa acibadem mi

27 temmuz 2021 16:30

3. sonrası için iett sitesinden oradan geçen otobüslere bakın.

27 temmuz 2021 16:33

4. tam bilmiyorum moovit ten baktım şimdi altunizade'de inip minibüse geçeceksiniz diye gösteriyor.

27 temmuz 2021 16:35

5. Koşuyolunda oturuyorum, beylikdüzüne hiç gitmedim ama söğütlüçeşme metrobüsü bencede oradan uzunçayırda inip koşuyolu durağında inebilirsiniz akasyanın önündeki otobüs durağından inip veya acıbadem metrobüste inip karşı kaldırımdan kalkan minibüslere binebilirsiniz o şekilde daha rahat olur direkt inersiniz migrosun önünde vs daha rahat olur

27 temmuz 2021 16:40

6. Ay anlatamamışım, ilk yolu ama o zaten uzatıyor çünkü koşuyolu durağı e-5 üzerinde oradan yürümek zor oluyor siz en iyisi acıbadem durağında inin sonra karşıya geçin sol taraftan yürüyün ama metrobüsten inince iki taraf var oradan karşıya geçin garage kuaför falan var onun karşısından karşı kaldırımdan yani minibüsler durur marketin önünde genelde oradan 10 dk sürer

27 temmuz 2021 16:42

7. Cok sagolun suslulerim. Anon3 cok iyi oldu kosuyoluna mbus sonrasi ulasim yollarini belirtmeniz. Sanirim acibademden minibus veya taksi yaparim artik gec kalma luksum yok diye saate gore

27 temmuz 2021 16:43

8. Anon3cum cok cok cok tesekkurler gayet guzel anlattiniz<3

27 temmuz 2021 16:44

9. Metrobüsle gelecekseniz acıbademde inin üsküdar otobüsüne 6 numara ya da minibüsüne binin koşuyoluna gidin süslü.

Söğütlüçeşmeden de minibüs veya otobüs yapabilirsiniz ama uzatmış olursunuz.

27 temmuz 2021 16:44

10. Rica ederim süslü, uzunçayırdan direkt merdivenlerden o dediğim akasya önündeki durağa çıkarsanız dolu taksi geçiyor 5dkda bırakır sizi