yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    14 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    beyonce nasıl okunuyor? biyons diye mi biyonse diye mi?

    herkes biyons diyor ama shakira ile beautiful liar şarkısında shakira biyonse demişti. hangisi doğru?

    1. Biyounseee

    4 mart 2020 09:52

    2. biyonse.

    4 mart 2020 09:52

    3. oooo biyomsee biyonse, ooh şakkeraa şakeraa

    4 mart 2020 10:10


    4. cehaletten bions diyorlar diyen anonime katılıyorum. bu kulaklar Chloe markasını Renault Clio gibi okuyanı hatta köle diyeni bile duydu. chloede de sondaki ede şapka var. aynı kapıya çıkıyor ikisinde de sondaki e okunuyor.

    bir de bunun Chanel chance (şanel şağns) parfümüne çenıl çens diyen versiyonları var ki benden uzak Allah'a yakın.

    4 mart 2020 10:56

    5. abartma anonim8. senin gibi takıntılısına yakın olacağımıza allah'a yakın olalım zaten

    4 mart 2020 11:45

    6. abartmıyorum anonim 9cum. bir dönem lüks mağazalarda satış temsilciliği yaptım, bu kulaklar neler duydu bir bilsen.

    4 mart 2020 14:01

    7. Ee yani? 

    4 mart 2020 15:23


    8. üff şu an gözümde ama bu ayakkabılar rihannanın demeye çalışan bahar candandan hiçbir farkın kalmadı sevgili süslü. ee yani diyerek çok mu cool oldun şimdi, seviyesiz. sana normal cevap verip muhattap alan bende suç. sen ve seni oylayanlar camiryo okumalara devam.

    4 mart 2020 18:08

    9. ben biyons demek ne ki şeklinde giden bir cehaleti anlatmak istedim. kendisi abartma dediği için de abartmadığımdan çalışırken duyduklarımı birebir yazdığımı belirtme gereği duydum. kendimi komik bir duruma getirdiğimi de düşünmüyorum bence siz ergen olduğunuzu aşırı belli ederek daha komik görünüyorsunuz.

    4 mart 2020 20:07

    10. Anlamamışsınız belli ki ne dediğimi. Lüzumsuz aklamaya çalışıyorsunuz kendinizi. Battıkça da batıyorsunuz hani. O yüzden Tekrar anlatayım. Chanel chance'e "şanel çens" diyenler, yani marka isimlerini, yabancı kelimeleri yanlış okuyanlar benden uzak dursun diyorsunuz ya. Abartmayın diyorum. Sonra bide yok neler gördü bu gözler falan diyorsunuz ya hani. Ee yani? Diyorum ben de. Hani ne var yanlış söylemişse? Chance'e "çens" demişse ne olmuş?? Diyorum.

    Yani küçük gördüğümden demiyOrum ama lüks mağazada "satış temsilciliği" yapan birisi o mağazadan alışveriş yapanların telaffuzlarını beğenmiyor da gelip orda burda "öff cahiller yanlış söylüyorlar ayyhhh benden uzak Allah'a yakın yhaa" diyor ya ben de buna tutuluyorum. E bunu diyince de kibirli oluyoruz. Ne diyim? Şaka gibisiniz gerçekten. 

    4 mart 2020 22:45