bildiğiniz en büyük sır nedir? kendimizle alakalı da olabilir ?

duyulur diye kimselere söyleyemediğiniz ama deli gibi dedikodusunu yapmak istediğiniz şeyler var mı ?

1. evet.

14 nisan 2020 00:03

2. dyatlov geçidi... şaka şaka pretty little liars'ın açılış şarkısı çaldı şu an kulağımda

14 nisan 2020 00:07

3. önce sen yaz bakalım

14 nisan 2020 00:11

4. Dyatlov geçidi olayının Sovyetler'in halt yemesi ve olayı dünyaya çok gizemliymiş gibi lanse etmesi olduğunu düşünüyorum.

14 nisan 2020 00:13

5. söylersem artık sır olmaz

14 nisan 2020 00:16

6. Deli gibi dedikodusunu yapmak istemiyorum ama bildiğim büyük sırlar var kendi çevreme dair

14 nisan 2020 00:17

7. yakın arkadaşım aşırı namuslu takılıyor, ama sevgilisiyle neler neler yaptı yalnız acayip güzel rol yapıyor kimse anlamıyor kızı görseniz rahibe Teresa sanarsınız.

14 nisan 2020 00:23

8. En yakın arkadaşlarimdan birisi resmen olmayan parasini kullanarak bi erkeği elde etmeye yanında tutmaya çalışıyor o kadar aciz ki uzaktan goren birisi bile çocugun sevmedigini anlar.Sorunca yok seviyodur falan diyorum ama deli gibi her seyi onune dokesim var.Ayrıca o kadar gorgusuz ki surekli sunu aldim bunu aldim diyor ama 1 senede üzerinde max 5-6 degisik sey gormusumdur hani lan nerde aldiklarin yalanci dememek icin kendimi zor tutuyorum ayrıca tam bir varos cingene.Okulda yalniz kalmayim diye katlaniyorum ohh rahatladım

14 nisan 2020 00:49

9. Büyük sırlar biliyorum ama genellikle grand reisle alakalı o yüzden susmaya devam...

14 nisan 2020 01:21

10. Kendimle ilgili bir sır, 1 aydır coronavirüs dolayısıyla göreşemediğim sevgilimi hiç ama hiç özlemedim.

14 nisan 2020 01:28