bim ya da a101'den iç çamaşırı alıp memnun kalan var mı?

iki kullanımda hemen yamulmayacaksa almayı düşünüyorum ama hangisinden alayım bilemedim. modellere göre kumaş detayları da değişiyor galiba. memnun olan öneride bulunursa çok sevinirim

1. cinsel hayatımı kötü mü etkiler diye sormadım anonim 1. soruya cevabınız yoksa meşgul etmeyin soruyu

24 mart 2022 22:19

2. A101 den birkaç kere almıştım. İki kullanımda hemen gitmiyor ama çok uzun ömürlü olduklarını da söyleyemem

24 mart 2022 22:21

3. burada cok seveni var ama çok kalitesizler süslü. onun yerine tutku gibi markalara yönelmeni öneririm.

24 mart 2022 22:21

4. kimi çok memnun kimine göre kağıt gibi. o yüzden sen al süslü bence ldkldldfk ben de bi kere kullandım fena değildi

24 mart 2022 22:23

5. a3 teşekkür ederim cevabınız için.

a4 ben de tutku tercih ediyorum genelde, market gezerken denk gelince merak ettim. teşekkür ederim cevabınız için

24 mart 2022 22:24

6. iç çamaşırı almadım ama bim'den bi tane atlet aldım geçenlerde. müthiş yemin ederim gidip üç tane daha aldım sonra dhshhshs

24 mart 2022 22:24

7. a6 teşekkür ederim ben de alayım. acaba model vs. farkediyor mu yoksa tek tip ürün var ve siz de onu mu aldınız?

tüm cevaplar için teşekkür ederim

24 mart 2022 22:27

8. ben dümdüz siyah slip olanlardan aldım bi kez üçlü paketti sanırım. yanılmıyorsam içeriği de pamuktu gayet güzel kullanıyorum hatta bime denk gelirsem yine almayı düşünüyorum süslü. fiyat performans 10/10 bence

24 mart 2022 22:37

9. çok teşekkür ederim anonim 8

24 mart 2022 22:39

10. A101 siyah külotlarından aldım ve çok memnun kaldım haftada bir kırk derecede yıkanıp kurutma makinesinde kuruyorlar ama hiçbir şey olmadı. Çok rahatlar bence

24 mart 2022 22:50