bir gece öncesi özledim mesajları atıp bu gece direkt ayrılması?

süslüler şaka gibi bir gece öncesi sadece 24 saat bile geçmedi üzerinden uzun uzun özledim mesajları atan adam bu gece benden ayrıldı :d küçük bi konudan dolayı tartışma yaşadık akşam sonra konu uzadı da uzadı bildiğiniz ayrılık eşiğine geldik ayrıldı benden o sinirle bir de engelledi her yerden.. çıldırıcam ffjdjs sinirden gülüyorum bu erkekler şaka mı ya. yarın görüşecektik bir de boşluğa düştüm inanılmaz ulaşamıyorum da bir yerden engelliyim.. üzülemiyorum bile siz nediyosunuz bu dengesizliğe

1. demek ki o kadar da küçük bir konu değilmiş

13 ağustos 2023 02:07

2. Ben Dengesizlik göremedim durup dururken ayrılmış değil sonuçta ortada uzun bir tartışma var.

13 ağustos 2023 02:08

3. Konu neydi ss ya bu kadar ne oldu merak ettim.

13 ağustos 2023 02:12

4. süslğler kısaca olay şöyle başladı,

normal bir şekilde mesajlaşıyorduk güniçi her zaman olduğu şekilde ben de yarın nereye gitsek, napsak falan diye alternatifler buluyordum atıyordum neyse bu da bir yazıyor on saat kayboluyor aşırı tilt oldum. dışarda mısın yazıyorum müsait değil misin diyorum hani öyleyse darlamayacağım neyse ama bir türlü net cevap vermiyor bir de yüz saat sonra falan tek tük bi şey yazıyo. en sonunda gece arkadaşla dışardaydım yazdı ben de espri olarak hangi arkadaş bu saatlerdir beni mi yiyosun datea mı çıktın biriyle yoksa dedim ama tamamen şaka yapıyorum randomlu falan yazdım djdjjdd aman allahım demez olaydım bana demediği kalmadı süslüler kaç aylık sevgilimi tanıyamadım. sen bana hiç mi güvenmiyosun mevzusundan girdi sonra ayrılmak için bahaneler bulma banalardan çıktı dkfkfkdj en sonunda kendisi ayrıldı sonra da engelledi dayanamayıp. ben de anlamsızca giden pp fotosuna bakıyorum hala. bu arada yaşlarda ben 27 o 32.

13 ağustos 2023 02:25

5. yok yani diyorum ayrılmak gibi bir amacı vardıysa günler önceden soğuk yapmaz mı bir insan. dün konuştuğumuz şeyleri düşününce ağzım açık kaldı inanılır gibi değil

13 ağustos 2023 02:27

6. Ss sana da garip gelmedi mi bu şakaya böyle cevaplar vermesi? Yani yarası olan gocunur olmuş gibi sanki şimdi sizi üzmek istemem ama. Buna pek tabi mesela evet adriana ile beraberim diye yazıp işi gırgıra vurabilir ve kusura bakma şu sebeple geç yazıyorum diye küçük bir açıklama yapabilirdi. Ama farkında mısınız bilmiyorum direkt konuyu nerelere çekmiş, bir de sanki rahatsız etmeyin ister gibi her yerden engellemiş falan. Böyle ayrılık sebebi mi olur Allah aşkına? Benim burnuma hiç hoş kokular gelmedi.

13 ağustos 2023 02:29

7. Acaba umulmadık bir ortamda ilgi çekici biriyle tanışmış da sizi manipüle etmeye çalışıyor olabilir mi?

13 ağustos 2023 02:30

8. Kız bu herif kesin başka kızla buluştu cmt akşamı hem de. Buluşma iyi geçince de bahane bulup seni şutlamış. öncesinde Soğuk yapmaz niye yapsın sen ceptesin sonuçta, öbür kızla işler ilerlemese sen kalacaktın lol

13 ağustos 2023 02:33

9. Badutmss kaldı ki şöyle bir durum da var, aslında ss hala cepte bile görülüyor olabilir. Ararım, bi anlık sinirle yaptım derim özür dilerim bu kızla olmazsa diyor bile olabilir.

13 ağustos 2023 02:34

10. evet süslüm şoklar içerisindeyim hayatımda bu kadar garip bir ayrılık sebebi görüp duymamıştım ta ki kendim yaşayana kadar. kavga edelim yine tamam ama engellemesi hiç hoş değil ya :( üzülsem üzülcek bir sebep göremiyorum ortada.. dediginiz gibi biriyle tanıstı desem bu kadar cabuk iliskisini basil gozden cikarabilir bir insan aklim almiyor.. cunku oncesinde hicbir sorunumuz yoktu asiri duskundu hep bana bu gece sanki icine baska biri girmis gibi davrandi durdu.

13 ağustos 2023 02:36