bir insana zamanla aşık olmak mümkün mü hemen görür görmez mi olması gerekir ?

süslüler selam. sizce bir insana zamanla aşık olmak mümkün müdür? yani erkek zamanla aslında aradığım buymuş diyip aşık olabilir mi? aranızda, ilk başlarda çok iyi değildik daha sonradan her şey düzeldi sevgimiz kat kat arttı diyen süslüm var mıdır? biraz olumlu örnek duymaya ihtiyacım var.

1. ayy süslüler cevaplarınız çok güzel teşekkür ederim. Kendi durumumu anlatayım 26 yaşındayım bu kişiyle 4 ay önce tanıştık şu anda sevgili gibiyiz aramızda büyük bir çekim yok ama hayata bakışımız çok benziyor. Sadece zamanla aşk hissinin gelişip gelişemeyeceğini merak ediyorum. Bugüne kadar bana gelen insanlar hep 1 2 hafta içinde aşık oldum diyip sonra giden insanlardı. Bu duruma alışıtığım için şu anda bu insanla aramızda olumlu bir şey olamazmış çok büyük sevgi doğmazmış gibi hissediyorum ve bu beni üzüyor.

7 mayıs 2020 22:24

2. Tanıdıkça aşık oluyorum. Asık olduğunu sandığın birinden de tanıdık da soğumuştum mesela. Görüntüyle gitmiyor duygular, malesef

7 mayıs 2020 22:26

3. Hayatimda bir kere asik oldum 28 yasindayim. O da ilk gordugum anda olmadi. İlk gordugumde bu ne kabasakal tipli falan demistim kendimce hic tipim degildi. Ancak tanidikca arkadasim oldukca asik oldum. Soyle bir detay var cocuk yakisikli begenilen cocuktu aslinda ben kendi begendigim tarzda biri degildi sadece. Bu asik oldugumu anlama durumu da 1 ay icinde oldu.

Yoksa sizin anlattiginiz tarz sevgili olup sevginin katlanmasi aska donusmesini ben sahsen yasamadim.

7 mayıs 2020 22:38

4. hayatım boyunca iki kişiye aşık oldum ikisinde de ilk görüşte aşık olcağımı anladım. inanılmaz bi çekim olmuştu gözlerimi alamamıştım ikisinden de. fiziksel güzellikle hiç alakası yok ikisi de yakışıklı değildi hatta biri baya çirkindi yolda görsen yüzüne bakmazsın. o elektriği tarif edemiyorum gerçekten. çok yakışıklı çok iyi kalpli kafamın aşırı uyduğu flörtlerim de oldu ama hiç birine aşık olamadım. ama bence bu çok kişisel bişey amaan öylesine çıkalım diye sevgili oldukları kişilere çok sonradan aşık olup evlenen arkadaşlarım da var. hiç o öyle ilk görüşte aşkmış çekimmiş vb. inanmıyolar yani. ama ben inanıyorum.

7 mayıs 2020 22:40

5. ben varım. en yakın erkek arkadaşıma aşık oldum. üniversite hazırlıkta tanışmıştık, 1. sınıfın bahar döneminde yavaş yavaş düştüğümü anladım ve şöyle de bir durum var ki çocuk en yakın erkek arkadaşım olmasına rağmen onunla karşılaştığımda çok gerilirdim, uzaktan gördüğümde görmezden gelirdim, yanından geçerdim görmemiş gibi davranırdım yani beni geren bir havası vardı hep. sanırım ilk başlarda aşık olmasak bile arada garip ve elektrikli bir hava oluyor. (Çocuğa kardeşim gibi diyorum ve hissediyorum fakat yüzyüzeyken deliriyorum?)

7 mayıs 2020 23:25

6. Aşık olmayı mantığa oturmaya çalışmamalıyız bence ilk görüşte,sonradan,çok yakından tanıdığın birine,yabancıya,hemcinsine, karşı cinse vs vs o kadar beklenmedik bir durum ki buradan ulaştığınız bilgiler bence pek işine yaramaz

7 mayıs 2020 23:43

7. Anonim 7 benim de size benzer bir hikayem var. Tesadüf eseri tanıştık, birkaç tesadüfle tekrar bir araya geldik. Yakın arkadaş olduk sonra. okulda falan bizi çok yakıştırıp sevgili sanıyormuş ama birçok kişi mesela. Ki ben yakın temastan hiç hoşlanmayan biriyim öyle sarılmalar kol kola gezmeler gibi hiçbir şey yoktu, aramızda çekim var gibi mi görünüyordu bilmiyorum. Son zamanlarda bana karşı tavırlarının farklılaştığını hissediyordum kendisi şimdi kabul etmese de. Bi gün bir an gelişti, öptü beni. Söylediğine göre sadece o anlık bir hisle yapmış önceden düşünmüyormuş böyle bir şey :d ben duygusal hiçbir şey hissetmiyordum çok düşündüm nasıl olur böyle vs diye akışına bıraktım sevgiliyiz şimdi. Gidip çocuğu öpün diyemem ama onun da size karşı hissettiği şeyler vardır belki farklı bir hikayeniz olur diye anlatmak istedim.

8 mayıs 2020 00:07

8. Bence ilk gördüğünde kör kütük vurulmak olmasa da bi kıpırdama olmalı.Bu olmuyorsa zorlamıyorum ben.Zamanla severim diyerek 2 ilişki yaşadım,hayır zamanla sevmiyorsun sadece o insana alışıp seviyorum sanıyorsun.Olmuyorsa zorlamamak gerek bünyeyi.İlk bakışta minicik de olsa bi kıvılcım olmalı

8 mayıs 2020 04:54

9. Ss ikiniz de aşık oldunuz mu?

6 şubat 2021 15:50