bir isim sorusu da benden melisa ismi hakkında ne düşünüyorsunuz?

bal, bal arısı, sevgili gibi anlamları var. biz tınısını da çok beğeniyoruz siz ne diyorsunuz?

1. çok demode ya ayrıca oğul otu demek ben çocuğuma koymam.

12 mayıs 2023 01:31

2. iyi normal

12 mayıs 2023 01:33

3. cok notrum yari yariya tandigim melisalar ya cok sakin ilimli ya da cok kaba icten pazarlikliydilar daha guzel anlami ve tinisi olan isimler bulabileceginizden eminim ayrica cok yaygin ve eski bir isim

12 mayıs 2023 01:47

4. 2004 yılı, anaokulundayım. yıl sonu gösterisi var. elbise diktireceğiz. öğretmen renk renk kumaşları getirdi, istediğinizi seçin dedi. kırmızıyı seçtim.

sonra melisanın annesi okula gelmiş. melisanın en sevdiği renk kırmızı, o alsın kırmızıyı demiş. öğretmen kabul etmiş, annemi arayıp terziye gidin başka renk seçin demiş.

gittik terziye. şeker pembesini seçtim. terzi kadın da dedi ki "seninkini daha güzel yapacağım, üzerinde tül de olacak üzülme." daha da güzel oldu.

melisa ismi beni o "kırmızıyı melisaya vermişler" anına götürür. nefret ederim bu isimden.

12 mayıs 2023 02:10

5. kötü, kendi çağının özentilik sonucu moda olmuş alinası, lenası. hâlâ absürt duruyor.

12 mayıs 2023 02:20

6. Fat shaming yapmak için söylemiyorum ama tanıdığım bütün Melis ve Melisa lar şişmandı. Bende öyle bı kadın canlanıyor

12 mayıs 2023 02:40

7. Avrupa'da ghetto ismi.

12 mayıs 2023 05:45

8. Ben çok severim. Oğul otu demektir evet ve dedem oğul otunu bal arıları için kullanırdı sanırım o sebeple bal ve bal arısı anlamına geliyor. Çoğu dilde de mel miel falan bal demek gerçi

12 mayıs 2023 08:46

9. bal arısı anlamı olan melissa, tek sli melisa limon otu, çayını içtiğimiz. benim adım melissa, yurt dışında sıkıntı yaşamadım hiç. seviyorum adımı

12 mayıs 2023 09:54

10. bu arada bebek zeus'u balla besleyen su perilerinin adıymış melissa, bal arısı anlamını da oradan bir yerden alıyor bildiğim kadarıyla.

12 mayıs 2023 09:56