bir kere seviştikten sonra ?

insanın canı sürekli seks mi istiyor, ben hiç sevişmedim ama bu bir ihtiyaç haline dönüşüyorsa, yapmadan durulamayan bir şeyse hiç girişmeyeceğim.

1. soru güldürdü valla ya sıkeksks herkesin libidosu farklı süslü yapmadan duramayan da var gerçekten, benim gibi ara ara öyle bir şeyin varlığını bile unutan da. bence sen de düşkünü olmazsın böyle bi soru sorduğuna göre

dün 18:16

2. Ben duygusal bağ kurmadığım biriyle yapamam o yüzden sürekli istemiyorum ama kişiye göre değişir

dün 18:18

3. Bu kuduruklarin bahanesi

dün 18:22

4. aynen oyle oluyor... tanrim nerden sevdim nerden dustum bu belaya 🎶

dün 18:22

5. evet bir kere tadini aldin mi vazgecmek zor.

dün 18:51

6. Sürekli istemiyor tabii ki ama hayatına biri girince acaba nasıl sevisiyordur diye düşünüyorsun.

dün 19:08

7. Ben bir kere sevişmeden önce de canım sürekli seks istiyordu. Seviştim kurtuldum tine sürekli istiyorum ama artık kafamda büyütmüyorum en azından

dün 19:47

8. Kamyoncu dayılardan mı duyuyorsunuz bu şehir efsanelerini?

dün 19:54

9. bunu iki arkadaşımdan duymuştum ama genelleyebilir miyiz bilmiyorum

dün 20:05

10. Şu bir gerçek ki sevdiğin çekici bulduğun aşık olduğun kişiyle bir kere yakınlaşınca ( sevişmek de dahil her türlü yakınlık) canın sürekli istiyor. Aklına geliyor. Yan yana olunca da daha çok yapasın geliyor. Durursun da kendini daha çok kontrol etmek zorunda kalırsın

Ama bu muymuş yav diye çok da gerekli değil diye düşünüyorsan pişman da olursun.

dün 21:42