bir terapistin çarşafa girmesi hakkında ne düşünürsünüz??

meslek eğitine ne kadar uygun sizce ya da sizde sempati yaratır mı?  psikolog hesabı (link: https://www.instagram.com/reel/c8z4lpjtxlx/?igsh=mwr4mhmyzdhuamg5ca== burada )

1. (link: https://www.instagram.com/reel/C8Z4LPJtXlx/?igsh=MWR4MHMyZDhuamg5cA== Hesap )

19 haziran 2024 20:30

2. Zibilyon tane açık videosunu kaldırmadan çarşafa mi girmiş ahahah aklınca takipçi kasıyor

19 haziran 2024 20:36

3. Feyk gibi ya çarşafa giren biri başı açık profil fotosu bırakmaz hesabında

19 haziran 2024 20:37

4. Düşünmem. Hastaları düşünsün. Hayat görüşü uyan gider uymayan gitmez.

19 haziran 2024 20:39

5. Ben değilim ya hatta paylaşımın altına yorum yaptım ve linçleniyorum. Sizlerin yorumlarını merak ettiğimden sordum benim düşüncem olumsuz. Asla gitmem böyle bir terapiste. Sonuçta yaşam tarzım onun için cehennemlik.

19 haziran 2024 20:40

6. Evet o benim shahahah ama yan hesabım o kişisel hesabım değil. Kadının da korkunç bir takipçi kitlesi varmış meslek etiğini anlatamadım aynı şeyleri yazıp duruyorum. Belki de bu kitleden parayı kırmak için çarşafa girmiştir

19 haziran 2024 20:44

7. Ay evet Instagram hesabın görünüyor

19 haziran 2024 20:46

8. Bu arada bence gerçek değil sosyal deney gibi bi şey

19 haziran 2024 20:46

9. Hesabım noname zaten sorun yok kızlar. Sosyal deneyse de gelen yorumlar korkunç. Dehşet bir topluma evrildik.

19 haziran 2024 20:48

10. Evet ya ss toplumun geldiği durum beni çok rahatsız ediyor. Modern görünümlü insanlarda bile artık muhafazakar düşünceler hakim. Yıllar önce normal görülen şeyler şimdi vay haram oldu. 22 yılda ince ince herkesi muhafazakarlaştırdılar. Altında gayet açık kadınlar tebrik ediyor falan. Korkunç bir döneme denk geldik.

19 haziran 2024 20:54