biraz dedikodu sizce acun ılıcalı ve şeyma subaşı neden ayrıldı?

bunca yıl sevgililerdi neden boşandılar sizce ve acun neden şeyma tipinde biriyle sevgili hatta doğum günleri aynı gülüşleri mimikleri vs

1. Süslü öylede aynı tipte gene aynı kişiyi buldu adam birebir aynı yani sadece yaş değişti

17 temmuz 2020 00:29

2. ben şeyma'dan kaynaklı oldugunu düsünüyorum ayrılmalarının, acun bence seviyordu. yeni sevgilisi de baya benziyor gercekten kizin yerinde olsam bi düşünürdüm akli hala onda sadece benziyoruz diye mi benimle birlikte diye. garip gercekten

17 temmuz 2020 00:32

3. An4 süslü bu sitede atomu parçalamaktan bahsetmicez herhalde goygoy olsun

17 temmuz 2020 00:34

4. Çünkü Acun daha dün 18 olmuş barely legal kızların peşinden koşmayı seven bir kart zampara. Olayı sadece şeymanın üstüne yıkmak gerçekleri gözardı etmek olur.

17 temmuz 2020 00:40

5. Şeyma götü göbeği salan, ilgisiz bir adamla olmak istemedi bence. Şimdiki italyana bakınca ben bunu görüyorum. Kaç yerde kendimi bulduğum bir dönemdeyim diyor. Dinlediği müzik bile acun’un zevkiymiş, aslında rap sevmiyormuşum dediği bir röportaj okumuştum. Adam melisa’nın doğumuna bile gelmemiş lol. Acun’un haberci kuşları şeyma’nın guido’yla ilişkisini haber verince ilişkiyi bitirdiler bence. Çünkü tam boşanma arefesinde guido’yla görüntüleri servis edilmişti.  bir de acun’un çevresi kadını direkt dışladı.bir ara ablasıyla bile arası bozuldu diye haber çıktı.

17 temmuz 2020 00:48

6. An8 aaa öyle mi bende tam tersi yeni sevgilisiyle acunun fotoğrafları çıkmıştı diyr hatırlıyorum hatta motorda olan fotoğraf falamdı

17 temmuz 2020 00:51

7. bence melisa'nın resmi olarak bir babası olsun diye evlendiler, evlilik amacını tamamlayınca bitti gibi geliyor.

17 temmuz 2020 00:58

8. çağatay dedikodusu çıkmıştı, boşanacaklarını ilk lost duyurmuştu hatta. 2018 sonuna dönmek istiyorum... :(

17 temmuz 2020 01:01

9. An9 yazdıklarına birebir katılıyorum banada öyle geliyor ama adamda bence bi takıntı var ya geçmişten böylr birinden kazık yedi ya şeymaya fazla bağımlı aynı tipten birini nasıl bulasın yani

17 temmuz 2020 01:06

10. A10 un dediği doğru bence o evlilik bir formaliteydi ve şeymayı metres sınıfından bir nebze olsun çıkardı. ortada çocuk vardı sonuçta. yoksa 'şeyma hayatımın en önemli parçası' dedikten 1 ay sonra tek celsede boşanmak pek normal değil

17 temmuz 2020 01:12